Det strammer til for AaB (0-1 hjemme mod Zagreb) og FCK (0-0 ude mod Dnipro) i Champions League. I dag er der returkampe, se odds og tips her...

Skæbnens time er oprindet for de to danske Champions League-aspiranter. Double-vinderne fra AaB har den sværeste mission efter man led et 0-1-nederlag hjemme til dygtige (og måske underpræsterende) Dinamo Zagreb, og nu skal man til Kroatien og have bolden i nettet mere end een gang for at sikre sig avancement.

Kent Nielsen kan dog lune sig ved tanken om at Nicolaj Thomsen er tilbage og styrker aalborgensernes offensiv. Det kan starte forsigtigt, men før eller siden skal AaB fremad banen og det kan åbne op for målsluserne. Vores ekspert, Source, har kigget kampen i kortene og fundet et godt tip:

20:45 Dinamo Zagreb-AaB Over 2,5 mål 1,91

Dinamo Zagreb Uafgjort AaB
1,52 4,00 7,00
Danske Spil
Betsafe
Bet365

FCK-Dnipro: Kan Konoplyanka holdes igen?

Det lykkedes FCK at holde dygtige Yevhen Konoplyanka fra at score i Ukraine, hvor man kunne rejse hjem med et rigtig fint 0-0-resultat. Det giver et godt udgangspunkt i Parken, hvor en dansk sejr er nok til at sende Ståles folk videre.

Der bliver dog næppe givet los fra første fløjt: en Dnipro-scoring vil gøre det meget svært for FCK og det er ikke utænkeligt, at Solbakken vil starte forsigtigt ud. Det ligner to hold med respekt for hinanden og med kampens vigtighed in mente, kan kampens start meget vel være præget af to hold, der ikke vil for meget fremad banen.

20:00 FC København-Dnipro Ingen mål i første halvleg 2,65

FCK Uafgjort Dnipro
2,88 3,30 2,50
Bet365
Unibet
Danske Spil

Hvad har I fundet af spil på kampene og tror I danskerne går videre?