Frem til 2018 vil fodboldfansene kunne følge Champions League-bolden på Viasat-kanalerne efter aftalen er blevet forlænget.

Det bliver også fremover muligt at se Zlatan, Messi, Ronaldo og Rooney kæmpe om Champions League-trofæet, da Viasat har forlænget deres tv-aftale, så den nu gælder frem til 2018.

Så Viasats kanaler TV3+, TV3 Sport1 og TV3 Sport2 (samt streamingtjeneste Viaplay) bliver forsat samlingspunktet for Europas største klubturnering, og det vækker selvfølgelig stor glæde hos TV3 Sports Peter Nørrelund:

"- UEFA Champions League er uden sammenligning den største, internationale fodboldturnering for klubhold og ekstrem populær blandt fodboldfans. Turneringen samler alle topspillere og trænere fra de europæiske klubber. Vi er rigtige glade for, at vi får endnu tre år til at underholde seere og kunder med fodbold fra den absolutte topklasse."

Som en lille ekstra bonus får de danske seere nu fremover også mulighed for at følge Super Cup-kampen, der er mødet mellem Champions League-vinderen og Europa League-mestrene.