Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Tidligere på året blev Caroline Wozniacki præsenteret som Danmarks fanebærer ved OL i Rio de Janeiro til sommer.

Caroline Wozniackis deltagelse ved OL er imidlertid løbet ind i problemer på grund af en skade til den danske tennisdarling dette forår. Dermed havde Wozniacki ikke mulighed for ar stille på til landskampe for Danmark i to Fed Cup-turneringer, som ellers er et krav for at kunne deltage ved OL. Men nu jagter Dansk Tennis Forbund og Caroline Wozniacki en sidste mulighed for at komme til Rio via en dispensation fra det internationale tennisforbund, ITF. Og Danske Spil* forudser, at Wozniacki får held

med sit foretagende.

- Vi spår, at Caroline Wozniacki får held med sin ansøgning om dispensation og dermed får lov til at stille op for Danmark ved OL, siger oddsansvarlig ved Danske Spil* Peter Emmike.

- Wozniacki har som tidligere verdensetter stadig et godt navn i international tennis, og vi forudser, at IFT vil se igennem fingrene med hendes manglende deltagelse i Fed Cuppen på grund af hendes ankelskade i foråret. Derfor forudser vi, at Caroline Woznicaki stadig skal bære Dannebrog til OL’s åbningscermoni i Rio de Janeiro til august, fortæller oddssætteren.

Kommer Caroline Wozniacki til OL og fører det danske hold ind til åbningsceremonien kaster det odds 1,60 af sig, mens et afslag af dispensationsansøgningen står til odds 2,20.

Spil på OL hos Danske Spil*: https://danskespil.dk/oddset/ol-2016

Caroline Wozniacki til OL?

Ja, ITF tildeler Caroline Wozniacki en OL-plads                odds 1,60

Nej, ITF tildeler ikke Caroline Wozniacki en OL-plads       odds 2,20