Sponsoreret indhold fra NordicBet

Et chok-exit fra Australian Open har givet anledning til spekulationer om Caroline Wozniackis karriere. Hos spilleselskabet NordicBet lyder vurderingen, at danskeren må vinke permanent farvel til verdenstoppen. 

Med nederlaget til Yulia Putintseva forlader Caroline Wozniacki Australian Open ad bagdøren. Og skal man tro NordicBet, må danskeren vænne sig til et liv udenfor WTP-tourens skarpeste rampelys. Bookmakeren opfatter Wozniackis skuffende exit som et tegn på, at hendes karriere har toppet.

NordicBet har netop offentliggjort opdaterede odds på Wozniackis langsigtede præstationer. Og både når det gælder verdensranglisten og Grand Slam-drømmene, er der tale om dystre forudsigelser. Oddset på, at danskeren når tilbage i top 10 på verdensranglisten inden 2021 er helt oppe i 5,50, mens sandsynligheden for, at hun vinder den forjættede Grand Slam, vurderes til odds 10.

"Kampen mod Putintseva udstillede efter vores vurdering Caroline Wozniacki. Uovervindeligheden, hun tidligere har udstrålet, er helt væk, og hendes ellers så stærke fysik begynder at slå revner. Mest foruroligende er det dog, at hun ikke har været i stand til at udvikle sit spil. Når hun bliver presset falder hun tilbage i et passivt mønster, hvor hun bare skubber boldene tilbage til sin modstander. Det blev hun straffet for i dag, og det vil hun med garanti også blive straffet for i fremtiden", lyder analysen fra NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Indtager Caroline Wozniacki en plads i verdensranglistens top 10 inden 31. december 2020?
JA 5,50
NEJ 1,11

Indtager Caroline Wozniacki en plads i verdensranglistens top 5 inden 31. december 2020?
JA 8
NEJ 1,05

Vinder Caroline Wozniacki en Grand Slam-turnering inden 31. december 2020?
JA 10
NEJ 1,02

Indtager Caroline Wozniacki førstepladsen på verdensranglisten inden 31. december 2020?
JA 19,50

Find spillet på www.NordicBet.dk under Tennis - WTA - Wozniacki Specials