Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Natten mellem d. 7. og 8. februar afvikles verdens største enkeltstående sportsbegivenhed – Super Bowl 50.

I år udgør Levi’s Stadion i Santa Clara, Californien rammerne for den amerikanske mega-event. Carolina Panthers og Denver Broncos er holdene som har fundet vejen til Super Bowl, og Carolina Panthers blev i denne sæson medlem af den eksklusive klub af kun ti hold, som nogensinde er gået i gennem en sæson med kun ét enkelt nederlag.

Danske Spil* er derfor heller ikke i tvivl om, hvor favoritværdigheden ligger i finalen.

- Både Carolinas og Denvers forsvar hører til blandt de bedste i ligaen, hvis ikke de to bedste. Peyton Manning og resten af Denvers angreb har dog været meget svingende og plaget af skader. Modsat er Carolinas angreb blevet bedre og bedre, for hver kamp de har spillet, så favoritværdigheden ligger absolut hos Panthers, siger oddssætter Kenni Fehstedt fra Danske Spil*.

- Set over en hel kamp vil Peyton Manning og co. få meget svært ved at sætte point på tavlen, og selv ikke Denvers forrygende forsvar kan holde ”Super-Cam” og resten af Carolina-holdet fra at score, fortæller Kenni Fehstedt.

Vil Cam Newton og Carolinas Panthers vinde deres første Vince Lombardi trofæ? Danske Spil* giver odds 1,50 på sejr til Carolina Panthers, mens Denver Broncos er outsidere i odds 2,85 indenfor de 60 minutters ordinære spilletid.

Spil på Super Bowl 50 hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/amerikansk-fodbold/usa/nfl

 

Super Bowl 50: Denver Broncos - Carolina Panthers:

Kampvinder (eks. OT): 1: odds 2,85 Uafgjort: odds 16,00 2: odds 1,50

Kampvinder (inkl. OT): 1: odds 2,70 2: odds 1,45