Sponsoreret indhold fra Bwin

bwin* er klar med endnu en bwin* predictor! bwin* har allerede udbetalt €500.000, og de har ikke tænkt sig at stopper her!

Endnu en bwin* Predictor er klar - og som altid får alle bwin* kunder får ét GRATIS gæt i konkurrencen.

Gæt hvornår det første mål bliver scoret i U19 kampen imellem Tyskland og England. Alle kunder har ét gratis gæt og dermed chancen for at vinde op til €100.000!

Hvordan får jeg flere gæt?


For at få flere gæt skal du først benytte det første gæt, som er gratis, og som også fungerer som tilmelding til kampagnen. Dernæst vil man kunne optjene gæt for hver 75 kr (eller tilsvarende i anden valuta) der omsættes på sportsbook til et minimumsodds af 1.70, så spiller du for 750 kr vil du optjene 10 gæt. 

Spil kan placeres på hvilken som helst sport, hvilket som helst marked og hvilken som helst dag, men du vil kun modtage dine gæt dagen efter dine spil er afgjort. Dine gæt vil automatisk akkumuleres and kan findes under kampagnesiden. Du kan maximum optjene 100 ekstra gæt per dag. 

Hvis du spiller fra mobilen
bwin* er opmærksomme på, at der pt. er et teknisk problem med at placerer gæt i deres predictor via appen. Hvis du spiller fra mobilen, skal du derfor gå til vores mobile-hjemmeside (via din mobile browser) og logge ind på din konto. Herefter vil du være i stand til at gå til kampagnen og placerer et gæt.


Der er ingen problemer med at placere gæt fra computeren. Bemærk, at alle gæt i Predictoren skal være registeret inden kampstart.

Sæt dit gratis tip her!