Bwin* fejrer fredagskampen mellem Randers-AGF med deres fredagsbombe, der kan give dig op til 250 kroner ekstra i gevinst. Læs mere om kampagnen her...

Fremover kan der være en fidus i at heppe på målrige fredagsopgør. Bwin* kører nemlig en kampagne, der gør at man kan få lidt ekstra gevinst i posen, hvis der falder mange mål i Randers-AGF-kampen denne fredag.

Bwin* vil nemlig fejre et målrigt opgør med at give dig et gevinstboost på op til 250 kroner ekstra. Hvis der falder over 2,5 mål i opgøret, får du 25 % af nettogevinsten udbetalt som en bonus.

Med andre ord: Tilmeld dig kampagnen, placer et væddemål for mindst 100 kroner, og håb på at dette væddemål går hjem, samtidigt med at der kommer over 2,5 mål i opgøret. 

Eksempel på et boost

Lad os tage et eksempel. I øjeblikket kan man få odds 3,00 på AGF hos Bwin*. Lad os sige, at du spiller 100 kroner på at de vinder.

Vinder de og scores der samtidigt 3 mål i kampen (eller flere), vil du modtage et boost. Vinder de en smal 1-0-sejr vil du "kun" vinde på dit odds, mens du intet boost får, og en Randers-sejr eller et kryds vil altså resultere i at du taber dit væddemål.

Får du et boost i dette tilfælde, får du altså 25 % af nettogevinsten udbetalt som en bonus. I dette tilfælde vil regnestykket se således ud: ((100 DKK*3,00)-100 DKK)*0,25= 50 DKK. 

Det effektive odds bliver altså odds 3,5 i stedet for odds 3,00 i dette tilfælde.

Sådan gør du:

  • Besøg Bwin* og tilmeld dig kampagnen: Forsiden -> Sport -> Kampagner -> Fredagstilbud på Superligaen
  • Placer et prematch bet på Randers-AGF for mindst 100 kroner.
  • Scores der 3 mål eller flere i kampen, boostes din gevinst.
  • Hvis dit bet går hjem OG der scores over 2,5 mål i kampen, får du et gevinstboost.
  • Du får 25 % af nettogevinsten udbetalt som bonus (op til 250 danske kroner)
  • Det sker inden for 24 timer af væddemålsopgørelsen
  • Bonussen udbetales til det største gyldige væddemål placeret af tilmeldte i kampagneperioden.
  • Regler og vilkår gælder