Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det danske MMA-talent Mads Burnell skal igen i aktion i UFC. Det sker, når han natten til mandag skal i kamp mod amerikanske Mike Santiago.

Kampen er Burnells anden i UFC, efter at han tabte lightweight-kampen til Michel Prazeres i debuten sidste år. Nu er Burnell tilbage i featherweight, og Danske Spil* forventer en hård kamp for Burnell.

- Vi har Santiago som favorit i kampen mod Mads Burnell, men vi forventer en tæt kamp, hvor det langt fra er utænkeligt, at Burnell kan lave en lille overraskelse, siger oddssætter hos Danske Spil*, Marc Kjærgaard Larsen.

- Umiddelbart er Santiago en rigtig stærk modstander. Han er en noget mere erfaren fighter end Burnell, og når jeg kigger på amerikanerens seneste kampe, så ligner han på flere måder også en lidt bedre fighter end Burnell. Men når det så er sagt, så ligger der muligheder for Mads.

- Når Santiago har tabt i sin karriere, så har det været på submission. Otte af hans ti nederlag er sket på gulvet, så hvis Mads får ham derned vil der være gode muligheder, for vi ved, hvor dygtig danskeren er på gulvet. Vi håber, Mads får mulighed for at vise lige præcis det, for det her er en meget vigtig kamp for ham, siger Marc Kjærgaard Larsen.

Danske Spil* har odds 2,25 på dansk sejr i kampen, mens sejr til Santiago står til odds 1,62.

Tjek Danske Spils odds på kampen lige her: https://danskespil.dk/oddset/ufc-mma/international/ufc/mads-burnell-mike-santiago-724625.html