Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Bjerringbro-Silkeborg og Team Tvis Holstebro mødes i DM-håndboldfinalerne for herrer, hvor Danske Spil* giver favoritværdigheden til BSV

På lørdag bliver denne sæsons DM-guld i håndbold placeret. Jylland er den sikre destination, men enten bliver det i midtjyske Bjerringbro-Silkeborg eller Holstebro længere mod nordvest.

Danske Spils oddsættere vurderer, at der er størst sandsynlighed for at midtjyderne løber af med den samlede sejr og kan lade champagnepropperne springe.

- Vi vurderer, at BSV løber med DM-guldet denne sæson, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Holdet har på det seneste vist dets fulde potentiale og blandt andet slået forhånds-favoritterne fra KIF Kolding København ud i semifinalen.  I løbet af sæsonen har vi haft BSV større favoritter end Tvis Holstebro til DM-guldet, selvom Tvis vandt grundspillet i overbevisende stil. Det var imidlertid med en storspillende Peter Balling på holdkortet, som desværre har måtte set slutspillet fra sidelinjen pga. en korsbåndsskade. BSV mangler dog også en vigtig mand i forsvarskrumtappen Klaus Thomsen, som må se begge finaler fra sidelinjen.

- Vi tror, at det bliver to meget tætte kampe, men med BSV som favoritter. Ikke mindst fordi BSV har fordel af at have stået i en DM-finale tidligere, fortæller Peter Emmike.

BSV giver odds 1,50, hvis midtjyderne vinder pokalen. Omvendt er der odds 2,45 i vente, hvis du tror på sejr til Team Tvis Holstebro om de to kampe.

Den første DM-finale spilles onsdag aften i BSV, mens tingene endeligt skal afgøres lørdag i Tem Tvis Holstebro.

 

Spil på kampen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/h%C3%A5ndbold/danmark/outright