Foråret har ikke været venligt ved Brøndby - det har fået Scandic Bookmakers til at udbyde en række specialspil på den hårdtprøvede klub…

Et nederlag i egen hule til Randers i forårspremieren satte tonen for et par kedelige dage på Vestegnen. Mandag fremlagde klubben årsregnskab med et historisk minus på 267 millioner kroner og for nyligt kom det frem, at de eks-spillere der angiveligt var med i et redningsprojekt, aldrig har tilkendegivet deres indblanding i projektet.

På søndag er der - udover en udekamp mod AGF - uddeling af TV-penge, og her trækker Brøndby igen det korteste strå. Med point til både Esbjerg og Silkeborg i forårets første runde er Brøndby nemlig sikker på at ligge på sidstepladsen uanset resultatet mod AGF - og det betyder en del for fordelingen af TV-penge.

Puljen, der i alt rummer 130 millioner, uddeles tre gange om året og det er således 43 millioner til fordeling på søndag. Sidst TV-pengene blev fordelt fik 12. pladsen 429.000 kroner (det var også Brøndby) mens 11. pladsen fik mere end dobbelt så meget: 1,07 millioner. 10. pladsen, der også var inden for rækkevidde forud for forårsstarten, blev belønnet 1,3 millioner og 9. pladsen 1,7 millioner. Med andre ord går den økonomiske trængte klub altså glip af en sum penge, der godt kunne have lunet i den slunkne kasse; mange bække små som man siger.

Specialspil på Brøndbys fremtid

I bookmakerkredse ses der ikke lyst på Brøndbys fremtid. Scandic Bookmakers er ikke blege for at melde ud, at den traditionsrige klub rykker ned.

- Det bliver utroligt svært for Brøndby at undgå nedrykning. Først og fremmest kom Brøndby rigtigt skidt fra start i forårssæsonen med et hjemmebanenederlag til Randers, hvor der ikke var meget gejst og optimisme at spore hos hjemmeholdet. Derudover vandt 2 af de nærmeste konkurrenter til nedrykning, Esbjerg og Silkeborg, således at Brøndby nu er isoleret i bunden med 4 point op til redning. Derudover har Brøndby en smal trup, og det er en masse postyr udenfor banen, der ikke kan undgå at påvirke præstationerne inde på banen i negativ retning. Så vi er ikke bange for at give odds 2,20 på at Brøndby klarer frisag, mens vi kun tilbyder odds 1,60 på, Brøndby rykker ud af Superligaen, forklarer David Rasmussen fra Scandic Bookmakers.

Trænerfyring er dog ikke ikke umiddelbart et tema i Brøndby, hvis man skal tro oddssætterne fra Scandic Bookmakers.

- Auri Skarbalius sidder rimeligt sikkert i sædet hos Brøndby. Hvis Auri skulle have været fyret ville det være sket for længe siden. Brøndby er under økonomisk pres og har simpelthen ikke råd til at fyre Auri. Dette bekræftes yderligere af det regnskab, som Brøndby udsendte i går, som udviste et underskud på ikke mindre end en kvart milliard. Det er trods alt ikke småpenge for en klub, der kun har likviditet til og med maj, uddyber David Rasmussen fra Scandic Bookmakers.

Hvis Auri fortsat er træner den 2. april i år tilbyder Scandic Bookmakers derfor kun odds 1,25 på dette udfald.

Scandic Bookmakers vurderer, at det bliver svært for Brøndby at vinde den næste kamp på udebane mod AGF, og tror der er størst chance for at Brøndby får forårssæsonens første sejr i den næste hjemmekamp mod FC Midtjylland. Tror man på dette belønnes man med odds 3,15. Tror man Brøndby ikke vinder en eneste kamp i forårssæsonen så er der odds 60 at hente ved kasse 1.

- Det er ikke helt nemt at spå om hvornår Brøndby får deres første sejr i forårssæsonen. Det bliver svært mod AGF på udebane i næste kamp, så hvis bøtten skal vendes for Brøndby, så tror vi der er størst chance for dette i den næste hjemmekamp mod FC Midtjylland, som endnu ikke helt kan sige sig fri af bundstriden , forklarer David Rasmussen fra Scandic Bookmakers.

Hos Scandic kan du altså spille på om Brøndby rykker ned, om Auri Skarbalius er træner i klubben den 2. april og hvornår holdet henter sin næste sejr. Find alle spil under Fodbold > Fodbold Events.

Hvad mener du om Brøndbys fremtid og er der værdi at hente på oddsmarkedet?