Her får du BetXperts optakt med odds til Brøndby – FCM. Du finder desuden også seneste trupnyt. 

Brøndby missede onsdag aften Champion League-gruppespillet, da de igen tabte med 1-2 mod RB Salzburg. Nu skal det sejrsløse mandskab forsøge at rejse sig her mod vicemestrene fra FC Midtjylland, som omvendt har fået en flyvende start på sæsonen. 

Nederst i denne Brøndby – FCM optakt finder du seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Odds på Brøndby – FC Midtjylland: Ulvene er favoritter

Her får du en oversigt over markedets bedste odds på Brøndby – FC Midtjylland. Opgøret fløjtes i gang søndag klokken 20.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay. 

Odds på Brøndby IF - FC Midtjylland (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF (Asian 0) 2,60
FC Midtjylland (Asian 0) 1,55
Brøndby IF (+1 Asian) 1,38
FC Midtjylland (-1 Asian) 3,25
Odds på Brøndby IF - FC Midtjylland (over/under) Højeste odds Bookmaker
Under 2,5 mål 2,13
Under 3,5 mål 1,47
Odds på Brøndby IF - FC Midtjylland (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Nej 2,35
Odds på Brøndby IF - FC Midtjylland (målscorer) Højeste odds Bookmaker
Mikael Uhre scorer 2,95
Simon Hedlund scorer 3,70
Andrija Pavlović scorer 3,55
Mathias Greve scorer 5,80
Andreas Maxsø scorer 7,00
Josip Radošević scorer 9,00
Anders Dreyer scorer 3,10
Liberato Marrony scorer 2,60
Evander scorer 3,75
Gustav Isaksen scorer 3,75
Erik Sviatchenko scorer 8,50

OBS: Odds på Brøndby – FC Midtjylland er fra fredag den 27. august klokken 10.21.

Selvom det er Brøndby, som er forsvarende mestre og spiller på hjemmebane, så har bookmakerne alligevel gæsterne fra FCM som favoritter. Du får således odds 3,65 på Brøndby hos Onside Betting, mens du kan få odds 2,15 på ”Ulvene” hos selvsamme bookmaker. 

Skulle det hele ende med, at mestrene og vicemestrene deler i porten, kan du score odds 3,75 hos Onside Betting. Dermed laver den danske bookmaker et hattrick i markedets bedste 1X2-odds på Superliga-kampen. 

Spiltanke*: Under 2,5 mål til odds 2,13 hos Danske Spil er muligvis et spil værd. FC Midtjylland kommer til Brøndby uden førsteangriber Júnior Brumado, der er i karantæne. Hertil kommer, at Anders Dreyer muligvis kan have spillet sin sidste kamp for FCM – læs lidt mere om det i afsnittet om FCM. 

Læg hertil også, at nyindkøbte Marrony regnes for værende tvivlsom til kampen. Selv hvis han bliver klar, bliver det nok ikke fra start. Ergo kan FCM være meget svækket i offensiven, omend de stadig har kvalitetsspillere i truppen.

Slutteligt har Brøndby lige spillet en sej og udmarvende kamp mod RB Salzburg. De blå-gule er muligvis interesserede i at få tempoet i kampen ned på et vist niveau, hvilket alt andet lige bør være vand på møllen for et under-spil.

Brøndby IF – toget venter ikke, end ikke på mestrene

Niels Frederiksens Brøndby-mandskab har nu haft otte forsøg i sæsonen til at få den første sejr. Det er ikke lykkedes endnu, og senest tabte holdet som bekendt med 1-2 hjemme mod RB Salzburg i Champions League-kvalifikationen. Ergo er det ikke just den bedste optakt til et møde mod stærke FCM.

Det er umiddelbart også hårdt at hænge Brøndby op på, at de ikke formåede at vinde mod det østrigske storhold. Det er derimod helt på sin plads at pege fingre ad, at de endnu ikke har vundet i seks forsøg i Superligaen. Sidste weekend var holdt foran med 2-0 ude mod OB, men kom alligevel kun hjem med et 2-2-resultat. 

Nu gælder det så et møde med sølvvinderne fra sidste sæson, FC Midtjylland, som er kommet godt fra land og ligger nummer et. Tre hold har dog muligheden for at snuppe 1.-pladsen inden dette opgør. 

Skal de blå-gule spillere have sæsonens første sejr denne søndag, så skal der først og fremmest lidt mere kynisme til. Ved stillingen 2-0 til Brøndby ude mod OB havde Simon Hedlund en kæmpe chance for at lukke og slukke, men svenskeren missede, og det blev dyrt. 

Kynismen og koncentrationen gælder også i den anden ende. Brøndby lukkede to mål ind i kampens første ti minutter mod RB Salzburg, fordi de slet ikke var mødt op til kampen, og fordi målmand Mads Hermansen lavede en kæmpe fejlaflevering. 

Bevares, FC Midtjylland har ikke samme niveau som RB Salzburg, men midtjyderne har alligevel rigeligt med individuel klasse til at straffe Brøndby, hvis de laver den slags fejl igen. 

Brøndby skal til at i gang og have en sejr, hvis ikke målsætningen om top-3 skal forsvinde ud i horisonten med lyntoget. De har p.t. ti point op til tredjepladsen. 

FC Midtjylland – skidt start, forrygende opfølgning

Bo Henriksen og FC Midtjylland fik en meget dårlig start på sæsonen, da de tabte med 1-2 hjemme mod OB. Siden da har holdet dog ikke set sig tilbage – i hvert fald ikke i Superligaen, hvor det er blevet til fem sejre ud af fem mulige. Senest fik Silkeborg kærligheden at føle, da de blev sendt hjem med et 0-3-nederlag. 

I Champions League-kvalifikationen formåede FCM at sende skotske Celtic ud i 2. runde, mens PSV Eindhoven blev en alt for stor mundfuld runden efter. Derfor skal midtjyderne ligesom Brøndby også spille Europa League-gruppespil i efteråret. 

Særligt offensivesset Anders Dreyer har fået en formidabel optakt til denne kamp mod Brøndby. Han står noteret for tre mål og fem assists i seks Superliga-kampe. Senest både scorede han og lavede et formidabelt oplæg til Pione Sistos mål mod Silkeborg. 

Bemærk dog, at rygterne svirrer om et udlandsskifte for Anders Dreyer. Dette kan i yderste tilfælde betyde, at offensivspilleren allerede har spillet sin sidste kamp for FC Midtjylland. Det er dog blot spekulationer på nuværende tidspunkt. 

Der skulle angiveligt være op til flere russiske klubber, der er intersserede i FCM-spilleren, som i første omgang dog skulle have afvist at tage turen østpå. Bliver rublerne mange nok, er det dog ikke til at sige, om Dreyer kan lokkes. 

Brøndby – FC Midtjylland: trupnyt og startopstillinger

Her får du seneste trupnyt og bud på startopstillinger til Brøndby – FC Midtjylland.

Brøndby IF
Brøndby har lige haft syv spillere ude med sygdom og coronaisolation, men situationen er nu den, at alle mand var meldt klar til opgøret mod RB Salzburg. Det skulle også meget gerne være tilfældet her mod FC Midtjylland. 

Bud på Brøndbys startopstilling mod FCM (3-5-2):
Hermansen; Tshiembe, Maxsø, Skipper/Rosted; Mensah, Greve, Radošević, Frendrup, Bruus; Uhre, Hedlund

Tobias Børkeeiet imponerede ikke synderligt nede i forsvaret i kampen mod RB Salzburg onsdag aften. Derfor må det forventes, at Anton Skipper eller alternativt Sigurd Rosted tager over til denne kamp. 

FC Midtjylland
Júnior Brumado og Juninho afsoner fortsat karantæne. Dion Cools og nyindkøbet Marrony er begge tvivlsomme til opgøret. 

Herudover forventes det selvfølgelig, at Sory Kaba og Jens-Lys Michel Cajuste fortsat får lov til at sidde udenfor. 

Bud på FC Midtjyllands startopstilling mod Brøndby (3-4-3):
Lössl; Paulinho, Sviatchenko, Dalsgaard; Dyhr, Evander, Onyedika, J. Andersson; Sisto, Dreyer(?), Isaksen

*BetXpert gør opmærksom på, at de fremhævede spiltanker i denne artikel ikke er leveret af en af vores ansatte spileksperter, men af en journalist, som ikke har spilforslag som sit kerneområde.