Mens målene vælter ind i Brøndbys kampe, kniber det mere for FC København, der har været svingende i opstarten. Vi kigger på oddsene til New Firm.

Hele 11 mål er det blevet til for Brøndby i blot tre kampe. I samme periode har FC København 'blot' scoret fire mål, hvoraf tre af dem faldt i samme kamp. Til gengæld har Brøndby indkasseret hele seks mål, mens FC København kun én gang har måtte indkassere et mål. 

Det er med andre ord to vidt forskellige hold, der møder hinanden denne søndag. Som altid vil der være vild tænding på i opgøret, der går under navnet New Firm

Begge mandskaber spillede Europa-kampe i midtugen, og mens FC København fik en succesoplevelse på hjemmebane, måtte Brøndby slukørede forlade Kroatien og sige tak og farvel til Europa for denne omgang.

Bookmakerne forudser et jævnbyrdigt opgør

Kigger man på oddsene for dette opgør, er det svært at blive meget klogere. Bookmakerne har Brøndby som smalle, smalle favoritter, men oddset indikerer samtidigt, at de nok ser FC København som det stærkere hold med tanke på udebanen.

Søndag d. 6 august: Brøndby - FCK (Matchcenter)

Brøndby Uafgjort FC København
2,55 3,45 2,85
Bwin
888sport
Bwin

Det ligner dog på mange niveauer et ret jævnbyrdigt opgør. Brøndbys seneste ligasejr over FC København faldt den 27. september 2015, hvor man vandt 1-0 på hjemmebane.

Indbyrdes opgør tyder på få mål

Brøndby har som nævnt bombet løs i de første tre kampe, så måske er det oplagt at kigge på at der kommer mange mål. Bookmakerne hælder til, at der kommer over 2,5 mål, men tør ikke for alvor at satse på det.

Historikken skræmmer lidt her. Vi skal helt tilbage til marts 2015, siden en derby-kamp endte over 2,5 mål i Superligaen. De seneste otte ligakampe er alle endt under 2,5 mål, og hos Bet365 kan du få odds 2,02, hvis du tror den trend holder.

Medregner man pokalturneringen, skal det dog bestemt påpeges, at FC København vandt 3-1 over Brøndby i pokalfinalen sidste år. Det opgør er det seneste, der er blevet spillet mellem de to mandskaber.

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
1,85 2,02
888sport
Bet365

Blandede specialspil til overvejelse

Bookmakerne er ofte ude med en række specialspil til disse kampe, og denne er naturligvis ingen undtagelse.

Hos Unibet og 888sport kan man for eksempel spille på, om Lasse Vigen, Kasper Fisker, Federico Santander samt Benjamin Vrbic leverer en assist i løbet af kampen. Tror man på at Lasse Vigen fortsætter sit storspil og laver en assist, honoreres det med odds 5,00, mens man kan få odds 34,00 hos samme bookmaker, hvis han laver en assist og scorer et mål.

Hvad med nogle hjørnespark? Brøndby er gode til at skaffe dem, og vurderet på de tre første kampe er FC København ikke specielt dygtige til at undgå dem. Måske skal man kigge den vej. Bwin har for eksempel odds 1,90 på at Brøndby når over linjen på 5,5 hjørnespark i kampen.

Er der værdi? Har du nogle værdispil? Kom gerne med inputs som kommentar hertil.