Sponsoreret indhold fra NordicBet

Med nederlaget til FC Vestsjælland har AGF tabt ni kampe i træk og får mere end vanskeligt ved at overleve i Superligaen. Ifølge bookmakeren NordicBet har sportschef Brian Steen Nielsen udspillet sin rolle i klubben og præsenteres for en fyreseddel inden årets udgang. 

AGF er endnu ikke definitivt ude af Superligaen, men selv hvis det mod alle odds skulle lykkes at overleve, er Brian Steen Nielsen færdig som sportschef i klubben. Så klar er meldingen fra bookmakerenNordicBet, der kun betaler pengene 1,65 gange igen, hvis Brian Steen er fortid i
AGF, når kalenderen viser januar 2015. 

Ifølge bookmakeren har Brian Steen Nielsen underpræsteret gennem flere år, og samlet set har AGF haft en af sine dårligste perioder nogensinde under hans ledelse. Efter det seneste kollaps med ni nederlag i træk og endnu en nedrykning lurende i horisonten må det være slut for Brian Steen, lyder vurderingen hos NordicBet.

"Brian Steen Nielsens regeringstid i AGF har bestemt ikke været særlig succesfuld. Flere nedrykninger og stor udskiftning blandt spillere og trænere har været det gennemgående tema. I år ligner det unægteligt endnu en nedrykning, hvilket i givet fald vil være den tredje af slagsen med Brian Steen Nielsen ved roret," siger oddssætter hos NordicBet Tonni Munk Jensen og uddyber:

"Der har været foretaget enormt mange fejlkøb under Brian Steen Nielsens ledelse. Klubben har investeret i spillere, som har været skadet eller af andre grunde ikke er kommet på banen særlig ofte.
Særligt i år har sportschefen svigtet ved at undlade at fylde hullerne i angrebet efter profiler som Peter Graulund og Søren Larsen trods et fornuftigt spillerbudget. Vi tror, at ledelsen handler nu og stopper
samarbejdet med den mangeårige sportschef inden årets udgang."

Er Brian Steen Nielsen fortsat sportschef i AGF pr. 01.01.2015?
Ja 2,15
Nej 1,65 

Find NordicBets odds på Superligaen på NordicBet.dk under sport - fodbold - Danmark - Special
bets