I BetXperts optakt til Brentford – Swansea får du odds, trupnyt og bud på startopstillinger.

Så er de her igen Brentford. I Playoff-finalen om at komme i det forjættede land, nemlig Premier League. Sidste år glippede drømmen, da Fulham vandt finalen med 2-1 efter forlænget spilletid. Er tiden nu inde til, at lille Brentford skal en tur i Premier League?

I BetXperts optakt til Brentford – Swansea får du odds, trupnyt og bud på startopstillinger. 

Odds på Brentford – Swansea: Thomas Frank & Co. er favoritter

Herunder får du en oversigt over bookmakernes bedste odds på Brentford – Swansea. Playoff-finalen om at komme i Premier League spilles lørdag klokken 16.00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Odds på Brentford - Swansea (1X2) Højeste odds Bookmaker
Brentford 1,92
Uafgjort 3,45
Swansea 4,60
Asian handicap-odds på Brentford - Swansea Højeste odds Bookmaker
Brentford (-1 Asian) 2,80
Swansea (+1 Asian) 1,44
Over/under-odds til Brentford - Swansea Højeste odds Bookmaker
Over 1,5 mål 1,52
Under 1,5 mål 2,75
Over 2,5 mål 2,50
Under 2,5 mål 1,55
Over 3,5 mål 5,00
Under 3,5 mål 1,21
Begge hold scorer-odds til Brentford - Swansea Højeste odds Bookmaker
Ja 2,25
Nej 1,68
Målscorerodds (Brentford) Højeste odds Bookmaker
Ivan Toney scorer 2,43
Ivan Toney scorer mindst to mål 9,50
Bryan Mbeumo scorer 4,40
Marcus Forss scorer 3,40
Emiliano Marcondes scorer 7,50
Mathias Jensen scorer 12,00
Christian Nørgaard scorer 12,00
Henrik Dalsgaard scorer 17,00
Målscorerodds (Swansea) Højeste odds Bookmaker
André Ayew scorer 4,60
André Ayew scorer mindst to mål 30,00
Jamal Lowe scorer 5,00
Liam Cullen scorer 5,50
Conor Hourihane scorer 7,50

OBS: Odds er fra torsdag den 27. maj klokken 12.25.

Spil på målscorerspil hos Betfair

Er anden gang lykkens gang for Thomas Frank og Brentford? Bookmakernes Brentford – Swansea odds tyder i hvert fald lidt på det. Londonklubben er nemlig favoritter i Playoff-finalen om at komme i Premier League.

Højeste odds på ”The Bees” er således 1,92 hos NordicBet*, mens du får odds 4,60 hos Onside Betting på en Swansea-sejr. Krydset belønnes med odds 3,45 hos Unibet*.

Brentford – nu skal det være

Brentford-spillerne og den danske manager Thomas Frank havde en sort dag den 4. august 2020. Det havde de, fordi de tabte Playoff-finalen om at komme i Premier League til Fulham med 1-2. 

Brentford-keeper David Raya satte Fulham i gang, da han koksede på et frispark fra venstrebacken Joe Bryan i sidste minut af første halvleg af den forlængede spilletid. Få minutter før slutfløjtet gjorde selvsamme Ryan det til 2-0, inden danske Henrik Dalsgaard fik reduceret efter 123 minutters fodbold.

Mere blev det ikke til for Brentford, som måtte se Fulham tage billetten op i Premier League. Nu har holdet dog chancen igen. Denne gang mod Swansea, som sluttede som nummer fire i The Championship, syv point efter netop Brentford, som tog sig af 3.-pladsen. 

Faktisk lå Brentford på et tidspunkt i sæsonen fint til i forhold til at rykke direkte op, men en periode på 11 kampe fra midt-februar til start-april resulterede i for mange pointtab. Det udnyttede et velkørende Watford-hold til at overhale danskerklubben og snuppe 2.-pladsen.

Siden den 10. april har Brentford dog fået vendt skuden til at vinde de fleste kampe igen. Ni kampe har resulteret i seks sejre, to uafgjorte og blot et enkelt nederlag. Den tabte kamp var 0-1-kampen ude mod Bournemouth i den første kamp i semifinalen ledende op til denne Playoff-finale. 

Efterfølgende vandt man som bekendt med 3-1 hjemme over Bournemouth, og pilen peger dermed i høj grad i den helt rigtige retning for Brentford. 

Swansea – har revanche til gode

Brentford og Swansea spillede 1-1 i begge indbyrdes opgør i hovedsæsonen i The Championship. ”Svanerne” har dog revanche til gode, når man ser på playoff-kampe. Her slog Brentford nemlig Swansea ud i playoff-semifinalen i fjor. Swansea vandt den første kamp med 1-0, men tabte herefter med 1-3 i London.

Dermed glippede muligheden for at komme i Playoff-finalen, men nu kan waliserne tage den ultimative revanche. Det bliver dog troligt svært for Swansea, som ikke er i lige så godt et hopla som Brentford. Resultaterne svinger lidt frem og tilbage, og vi skal ikke længere tilbage end marts/april for at finde fire nederlag på stribe.

Siden da har det været lidt op og ned i de efterfølgende ni kampe. Det var imidlertid godt nok til at slå Barnsley ud i semifinalen. Først vandt man med 1-0 ude, inden det blev til 1-1 hjemme. 

Trupnyt og startopstillinger til Brentford – Swansea

Foruden odds får du også seneste trupnyt og bud på startopstillinger i denne optakt til Brentford – Swansea.

Brentford
Thomas Frank var uden Shandon Baptiste (central midtbane – skadet stort set hele sæsonen) og Joshua Dasilva (central midtbane – fast – ude siden begyndelsen af marts) til den seneste kamp mod Bournemouth. De er også begge ude her.

Christian Nørgaard (central midtbane – fast) og Rico Henry (venstre back – fast – ude siden slutningen af februar) er begge tvivlsomme.

Bud på startopstilling (3-5-2):
Raya; Pinnock, Jansson, Dalsgaard; Canós, M. Jensen, Marcondes, Janelt, Roerslev; Toney, Mbeumo

Swansea
Holdet fra Wales må formentlig undvære Wayne Routledge (angriber – reserve), som startede inde i den seneste kamp mod Barnsley.

Bud på startopstilling (4-3-3):
Woodman; Bidwell, Cabango, Guehi, Naughton; Fulton, Hourihane, Grimes; J. Lowe, Cullen, A. Ayew