Denne tirsdag spilles der playoff-finale på Wembley om den sidste plads i næste sæsons Premier League. BetXpert har samlet en række af de bedste odds og giver dig desuden de seneste trupnyheder til braget.

1,4 milliarder kroner og en plads i næste sæsons Premier League. Det er, hvad der er på spil, når Brentford og Fulham denne tirsdag mødes i playoff-finalen om en billet til Englands bedste fodboldrække. Det er med andre ord kulminationen på en lang og sej sæson for de to Londonklubber. 

Fulham var senest i Premier League i  2018/2019-sæsonen, mens Brentford aldrig har været i Englands bedste række, mens den har heddet Premier League. Klubben var senest i den bedste række, dengang kaldet First Division, tilbage i 1946/1947-sæsonen

Brentford – Fulham: De bedste odds

Herunder finder du de bedste odds på et udvalg af de mest velkendte spilvarianter til kampen mellem Brentford og Fulham.

Hvem vinder playoff-finalen? (90 minutter) Højeste odds Bookmaker
Brentford 2,10
Uafgjort 3,35
Fulham 3,80
Hvem rykker op - og hvordan? Højeste odds Bookmaker
Brentford rykker op i Premier League 1,57
Fulham rykker op i Premier League 2,50
Brentford vinder i den forlængede spilletid 10,00
Fulham vinder i den forlængede spilletid 15,00
Brentford vinder efter straffesparkskonkurrence 11,00
Fulham vinder efter straffesparkskonkurrence 11,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,29
Under 2,5 mål 1,66
Scorer begge hold? (90 minutter) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,93
Nej 1,00

OBS: Odds er fra mandag den 3. august klokken 11.03. 

Spil på Brentford - Fulham hos Betfair Sportsbook

Brentford viste slinger i valsen ved at tabe de to sidste kampe i grundspillet samt den første playoff-kamp mod Swansea. Holdet kom dog stærkt igen ved at vinde med 3-1 i det andet opgør mod waliserne. Dette ikke mindst takket være gode indsatser fra danskerne Christian Nørgaard, Mathias Jensen og Emiliano Marcondes. Sidstnævnte scorede til 2-0, mens den tidligere FC Nordsjælland- og Celta Vigo-spiller var assistmageren ved 1-0-målet. Her blev topscorer Ollie Watkins sendt i dybden med en flot aflevering, der skar sig igennem Swanseas kæder. 

For Brentford handler det dermed om at ride videre på bølgen fra den seneste kamp mod Swansea og glemme alt om de ærgerlige nederlag, der var skyld i, at de ikke rykkede direkte op. 

Fulhams to playoff-kampe mod Cardiff var heller ikke helt problemfrie. Londonmandskabet vandt godt nok med 2-0 på udebane i det første opgør, og dermed lignede videre avancement en sikker sag. Man kom dog bagud to gange i returopgøret, og waliserne havde en hel halvleg til at få lavet 3-1-målet, der ville have kastet holdene ud i forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence. Fulham slap imidlertid med skrækken, men måtte stadig lide et 1-2-nederlag. 

Fulham-manager Scott Parker må, som det også kan læses i trupnytafsnittet, måske atter undvære sin suveræne topscorer Aleksandar Mitrović. Serberen er småskadet, og han var af samme årsag ikke med i de to kampe mod Cardiff. 

Det er naturligvis et hårdt slag for Fulhams offensiv, hvis topscoreren, der har scoret 26 mål i 40 kampe, er ude. Det hører dog med til historien, at de hvidklædte har klaret sig fint uden angriberen i sæsonen. Seks sejre, én uafgjort og ét nederlag er det blevet til uden Mitrović på banen. 

Betyder det så, at Fulham sagtens kan undvære topscoreren? Det skal man nok passe på med at sige. Man hiver næppe lige en mand med 26 mål ud af holdet, uden det har en betydning – særligt når næsttopscoreren er central midtbanespiller og til sammenligning blot har scoret otte gange. 

Spillerspecials - hvem bliver dagens helt i skysovs?

Herunder finder du en række udvalgte spiller-specialspil. Vi har plukket tre spillere ud fra hvert hold, én fra hver kæde på banen. 

Ollie Watkins special Højeste odds Bookmaker
Ollie Watkins scorer 2,65
Ollie Watkins scorer 2+ mål 10,97
Olliw Watkins scorer 3+ mål 75,00
Ollie Watkins scorer og laver assist 21,00
Ollie Watkins får et kort 6,50
Emiliano Marcondes special Højeste odds Bookmaker
Emiliano Marcondes scorer 7,00
Emiliano Marcondes scorer og laver assist 21,00
Emiliano Marcondes scorer direkte på frispark 45,00
Emiliano scorer udenfor straffesparksfeltet 15,00
Emiliano Marcondes laver minimum én assist 4,00
Emiliano Marcondes får et kort 8,00
Henrik Dalsgaard special Højeste odds Bookmaker
Henrik Dalsgaard scorer 17,00
Henrik Dalsgaard laver en assist 8,80
Henrik Dalsgaard får et kort 4,50
Henrik Dalsgaard bliver udvist 31,00
Aleksandar Mitrović special Højeste odds Bookmaker
Aleksandar Mitrović scorer 3,10
Aleksandar Mitrović scorer 2+ mål 14,00
Aleksandar Mitrović scorer 3+ mål 81,00
Aleksandar Mitrović scorer Fulhams første mål 3,60
Aleksandar Mitrović scorer og laver assist 31,00
Aleksandar Mitrović scorer på hovedstød 6,60
Aleksandar Mitrović scorer udenfor straffesparksfeltet 29,00
Aleksandar Mitrović får et kort 3,25
Tom Cairney special Højeste odds Bookmaker
Tom Cairney scorer 7,00
Tom Cairney scorer 2+ mål 67,00
Tom Cairney scorer og laver assist 32,00
Tom Cairney laver minimum én assist 10,00
Tom Cairney scorer udenfor straffesparksfeltet 13,50
Tom Cairney får et kort 5,70
Michael Hector special Højeste odds Bookmaker
Michael Hector scorer 21,00
Michael Hector scorer på hovedstød 24,00
Michael Hector får et kort 7,00
Michael Hector bliver udvist 61,00

OBS: Odds er fra mandag den 3. august klokken 13.00.

Brentfords topscorer, Ollie Watkins, har haft en fantastisk sæson, hvor han har fået lov til at være frontangriber - tidligere var han wing. Det har foreløbigt kastet 26 mål af sig i 48 kampe, inklusive de to playoff-kampe mod Swansea. Nu står den 24-årige angriber så foran sit livs største og vigtigste kamp indtil nu, og spørgsmålet er naturligvis, om han – og resten af Brentford-holdet – formår at stå distancen. 

Emiliano Marcondes har ikke høvlet det ene mål ind efter det andet i indeværende sæson, men han er nok alligevel det bedste bud på en dansk målscorer i kampen. Indtil nu er det blevet til tre mål i 27 kampe. Seneste scoring faldt i 3-1-sejren over ”Svanerne”. Er man en smule fristet af odds 7,00 på et kort til dansk-brasilianeren, kan det nævnes, at han indtil nu har fået to gule kort i de 27 kampe. 

Henrik Dalsgaard kan godt spille kontant, når det er påkrævet. Det vidner et gult kort i begge playoff-kampe mod Swansea også om. Det er i alt blevet til seks advarsler i 45 kampe for den danske højreback. 

Aleksandar Mitrović er desværre for Fulham tvivlsom til opgøret. Skulle han vise sig at blive klar, vil han være et kæmpe aktiv for holdet, da han sæsonen igennem har vist, at han er til at regne med scoringsmæssigt. Målene er kommet i en lind strøm, og de er næsten ligeligt fordelt ude og hjemme: 14 hjemme, 12 ude. 

Skulle serberen ikke blive fit til opgøret, er det nok midtbanegeneralen Tom Cairney, de fleste vil sætte deres lid til. Som næsttopscorer og klubbens anfører vil der dog uanset hvad hvile et stort forventningspres til Fulhams nummer 10. 

Jamaicaneren Michael Hector rækker med sine 193 centimeter godt op i vejret. Alligevel har han endnu sit første sæsonmål til gode. Han har dog kun spillet 20 kampe, hvor det er blevet til to gule kort. 

Trupnyt

Brentford må undvære angrebsreserven Nikolaos Karelis, mens Fulham har to vigtige spillere tvivlsomme til opgøret. Her er tale om holdets suveræne topscorer, Aleksandar Mitrović, der også er ligatopscorer, samt den formstærke wing Neeskens Kebano. Sidstnævnte har scoret fem mål i de seneste fire kampe, så det er to alvorlige fravær, som Fulham potentielt kan blive ramt af.  

Forventede startopstillinger:

Brentford (4-3-3):
Martin; Henry, Pinnock, Jansson, Dalsgaard; Jensen, Nørgaard, Marcondes; Benrahma, Watkins, Mbeumo

Fulham (4-2-3-1):
Rodák; Bryan, Hector, Ream, Christie; Cairney, Reed; Cavaleiro, Onomah, Knockaert; Reid/Mitrović