Uge 24 i OddsXpert-konkurrencen (præmier på 700 og 300 kr): Søndagskampen mellem Flamengo og Botafogo blev afgørende for ugens OddsXpert-konkurrence...

Brasiliansk sambabold blev det ikke til da Flamengo og Botafogo søndag aften dansk tid tørnede sammen i den brasilianske Serie A. Flamengo blev reduceret til ti mand efter 24 minutter, men holdt stand og kampen endte 0-0.

Det resultat kunne "Kasper313" ærgre sig over - inden OddsXpert-konkurrencens sidste dag førte han nemlig med 5,10 points, men med sit bud på Flamengo-sejr gled han ned på fjerdepladsen, og måtte se "miver" løbe afsted med førstepladsen (som belønnes med 700 kr. indsat på en Sportingbet-konto), da han havde satset på uafgjort mellem de to hold. "miver" sluttede på førstepladsen med 7,30 points - hvilket samlet blev en klar sejr i ugens konkurrence, da han sluttede med 1,50 points forspring til "VIBORGFF" på andenpladsen, som ligeledes havde satset på uafgjort i den brasilianske kamp. Andenpladsen belønnes med 300 kr. indsat på en Sportingbet-konto.

Præmievindere, uge 24

Nr. 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): miver - 7,30 points

Nr. 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): VIBORGFF - 5,80 points

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede marts-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.