Sponsoreret indhold fra NordicBet

Patriots-quarterback Tom Brady har overstået sin karantæne og tager søndag hul på sin NFL-sæson mod Cleveland Browns. NordicBet* spår i omegnen af 22 touchdowns fra Bradys hånd.

NFL-fans holder vejret i spænding op til Patriots-quarterback Tom Bradys comeback i ligaen på søndag. Superstjernen har været spærret de første fire kampe i sæsonen, og han har ikke lagt skjul på, at han føler sig uretfærdigt behandlet.

Den slags følelser har tidligere fået Brady til nærmest at gå amok i touchdowns og deraf følgende ydmygelser af modstanderne. Så galt forventer NordicBet* dog ikke, at det går denne gang. Bookmakeren forventer, at Brady kaster for cirka 3400 yards og 22 touchdowns. Det svarer til under to touchdowns pr. kamp i grundspillets resterende 12 kampe.

"Der er rigtig mange, der forventer, at Brady kommer ind og raserer ligaen fuldstændigt. Vi har lidt mere moderate forventninger til hans præstationer. New England har et hårdt program i de resterende kampe, hvor stærke forsvar som Seahawks, Bills, Rams og Broncos venter. Vi tror, det vil lægge en dæmper på Bradys udskejelser", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Tom Brady får sæsondebut søndag klokken 19 dansk tid, når New England Patriots aflægger besøg hos Cleveland Browns.

Hvor mange touchdowns kaster Tom Brady i grundspillets resterende tolv kampe?

Over 21,5                            1,85 Under 21,5                          1,85

Hvor mange yards kaster Tom Brady for i grundspillets resterende tolv kampe?

Over 3429,5                       1,85 Under 3429,5                      1,85

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Amerikansk Fodbold - NFL - NFL Futures