Sponsoreret indhold fra NordicBet

Alexander Zorniger får svært ved at lykkes med sin spillestil i Brøndby. Sådan lyder vurderingen fra NordicBet*, der blot giver odds 1,75 på, at tyskeren er væk, inden hans to-årige kontrakt udløber.

Brøndby hev en vaskeægte kanin op ad hatten, da klubben offentliggjorde Alexander Zorniger som ny træner. Tyskeren er eksponent for tempofyldt og ekstremt målsøgende fodbold.

Netop den kompromisløse spillestil stiller dog store fysiske og mentale krav til spillertruppen. Samtidig må der forventes store udsving i holdets præstationer, hvilket slider på omgivelsernes opbakning. Af samme grund betaler NordicBet* pengene to gange igen på, at Zorniger også er at finde i Brøndby, når den nuværende kontrakt udløber, mens det modsatte blot belønnes med odds 1,75.

"Der er et element af 'alt eller intet' over ansættelsen af Alexander Zorniger. Enten bliver tyskeren en bragende succes, eller også falder han dybt. Og skal vi vurdere sandsynligheden, så hælder vi til den ulykkelige slutning. Den nuværende Brøndby-trup har ikke kvaliteterne til at spille, som Zorniger gerne vil, og økonomien er ikke så solid, at Brøndby kan hente de spillere, som kræves", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Er Alexander Zorniger Brøndbys træner 31. maj 2018?

JA                  2,00

NEJ                1,75

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold - Danmark - Specialspil

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef NordicBet*

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

NordicBet*, Betsson Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://nordicbet.dk