Sponsoreret indhold fra NordicBet

Sensationen Hobro har snydt alt og alle i denne sæson, men selv om fyraftensprofferne nu er blandt topholdene, tør NordicBet godt afskrive dem som bronze-vindere. 

Det var sikkert tænkt som et gratis PR-stunt, da fodboldfruen og tv-værten Ibi Makienok i går lovede at spankulere nøgen gennem Hobro, hvis nordjyderne slutter sæsonen af med en medalje. Men borgerne på egnen kan måske godt begynde at pudse vinduerne eller finde en god plads langs gågaden, for stort set ingen er kommet godt af sted med at spå om Hobros chancer i Superligaen - heller ikke bookmakeren NordicBet, der udråbte fyraftensprofferne til at blive dårligste Superligahold i 14 år og længe havde dem som stensikker nedrykker. Nu tales der om sensationelle bronzemedaljer, hvilket før sæsonen gav hele 600 gange pengene igen. Med blot et enkelt point op til Brøndby på tredjepladsen er bronze-oddset styrtdykket til blot 5,50. Det er dog stadig storklubben på Vestegnen, som er NordicBets klare favorit til medaljeskamlen.

"Det vil være en af de største sensationer i nyere tid, hvis det lykkes Hobro at få bronze. Alene det, at et hold med så mange halvprofessionelle spillere kan overleve i den bedste række er nærmest vanvittigt," indleder NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"Vi er jo før blevet snydt gevaldigt at Hobro, men når vi ikke tror på en gentagelse, skyldes det, at Hobro-spillerne efterhånden må være flade efter 25 kampe som underdogs og en spillestil, der virkelig trækker tænder ud. De får slet ikke den restitution, som de andre fuldtidsprofessionelle spillere gør, og motivationen er nok heller ikke den samme, eftersom ambitionen om overlevelse for længst er sikret. Derudover er det næppe realistisk, at Hobro kan overhale Brøndby og Randers, som begge har et bedre hold og et langt mere professionelt setup."

Hvem slutter i Superligaens top 3?
Brøndby 1.95
Randers 2.30
Hobro 5.50
FC Nordsjælland 6.00
AaB 10.00
SønderjyskE 45.00
Esbjerg 250.00
OB 250.00


Find spillet på www.NordicBet.dk under - Fodbold - Danmark - Sæsonspil