Sponsoreret indhold fra NordicBet

Med fire runder tilbage af Premier League-sæsonen vælger NordicBet* nu at udbetale gevinster til alle de kunder, der har spillet på Leicester som mestre. Det betyder, at 13 dygtige danskere får penge i hånden.

Ovenpå Leicesters 2-2-resultat i gårsdagens kamp mod West Ham erklærer NordicBet* nu den engelske mesterskabskamp for lukket. Bookmakeren har valgt at udbetale gevinster til alle de kunder, der har spillet på Leicester som mestre. Det drejer sig om sammenlagt 83 kuponer på de nordiske markeder, hvoraf de 13 tilhører danske kunder.

Fire kunder fordelt på Sverige og Finland nåede at spille Leicester-mesterskabet tidligt på sæsonen til odds 1000. Sammenlagt endte 10 procent af alle indskud på det engelske mesterskab med at blive lagt på Leicester.

"I teorien kan Tottenham stadig nå at hente Leicester, men kigger man på formen og det resterende program, så er det efter vores vurdering en formsag for Kasper Schmeichel og holdkammeraterne at fuldende sensationen. End ikke det røde kort til topscorer Jamie Vardy får os til at ryste på hånden", fastslår NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

"Beslutningen om at udbetale er truffet ud fra en overvejelse om, at vi gerne vil yde en god service til nogle kunder, der har været enestående dygtige til at forudsige et meget uventet udfald. Vi håber selvfølgelig også, at den tidlige udbetaling giver folk lyst til at reinvestere nogle af gevinsterne i andre væddemål."

Tottenham møder i aften Stoke på udebane og kan med en sejr nedbringe Leicesters forspring til fem point.

Klubbernes resterende program

Leicester-Swansea

Manchester United-Leicester

Leicester-Everton

Chelsea-Leicester

Stoke-Tottenham

Tottenham-West Bromwich

Chelsea-Tottenham

Tottenham-Southampton

Newcastle-Tottenham

Spil på Premier League på www.nordicbet.dk

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef NordicBet*

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

NordicBet*, Betsson* Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://nordicbet.dk