Sponsoreret indhold fra NordicBet

En mistænkelig fyring af FBI’s direktør og en mulig rigsretssag har fået sædet til at brænde under Donald Trump. Ifølge spilleselskabet NordicBet* er det ikke længere urealistisk at præsidenten bliver afsat.

Med et bagkatalog af mistænkelige fyringer og kryptiske forbindelser til Rusland er Donald Trump endnu engang endt i et massivt politisk stormvej. Knap fire måneder inde i sin regeringsperiode, trues Trump nu af højtstående embedsfolk i Kongressen med en rigsretssag, der kan kræve præsidentens afgang.

Og ifølge spilleselskabet NordicBet*, kan Trump meget vel blive den første præsident siden Richard Nixon, der modvilligt må træde tilbage. Bliver Trump afsat, betaler NordicBet* indsatsen 1,91 gange igen, hvilket svarer til en chancevurdering på 48,5%.

”Som bettingobjekt har Trump vist sig, at være ligeså uforudsigelig som hans politiske handlinger. Da Trump blev indsat anså vi det som usandsynligt, at han skulle blive afsat før tid. Kun én gang i historien er en amerikansk præsident trådt af midt i embedet. Men mistanken om forræderi er tæt på at vende den dårlige stemning til en regulær skandale, der kan kræve at Trump må gå af”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet*.

Selvom opbakningen til Trump svinder ind, er det dog fortsat mest sandsynligt, at han undgår en rigsretssag, og får lov at fortsætte. Bookmakeren giver således odds 1,8 på, at Trump kan kalde sig præsident frem til januar 2021, mens en rigsretssag inden slutningen af 2020 giver pengene 6 gange igen. Oddsene kan findes hos NordicBet* under Politik og Finans – USA – Amerikansk Politik.

Gennemfører Donald Trump sin første 4-årige periode som præsident?

JA              1,80

NEJ            1,91

Vil der blive gennemført en rigsretssag mod Donald Trump inden udgangen af 2020?

JA              6,00