Sponsoreret indhold fra NordicBet

NordicBet* åbner nu for spil på, hvor mange stjerner GAFFA tildeler de største navne på Roskilde Festivalen. Der er odds 3,15 på, at Foo Fighters bliver tildelt fem stjerner.

Foo Fighters, Ice Cube, Arcade Fire, The Weeknd og Phlake er blandt de navne, som lokker gæster til årets Roskilde Festival. Det er også kunstnere, hvis præstationer vil blive gransket ekstra nøje, når de indtager Dyrskuepladsens scene.

NordicBet* er nemlig klar med odds på, hvor mange stjerner en række udvalgte koncerter på årets festival tildeles af musikmagasinet GAFFA. Kigger man på oddsene, spås Foo Fighters de bedste muligheder for at levere et brag af en koncert. Fem stjerner resulterer i en relativt beskeden forrentning af indskuddet på 3,15 gange, mens seks stjerner står i odds 3,50.

”Forventninger til de forskellige navne og koncerter fylder meget i samtalerne på Roskilde Festival. Det tilføjer vi nu en ny dimension med tilbuddet om, at man kan spille på koncertanmeldelserne. Vi har valgt at bruge GAFFA som målestok, fordi magasinet anmelder samtlige koncerter, og fordi det er et respekteret magasin i musikverdenen”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Ice Cube får dårlige odds Mens NordicBet* har store forventninger til Foo Fighters, så er der mindre tiltro til hiphop-legenden Ice Cube. Høster han kun en enkelt stjerne er der odds 10,50 at hente. Det er markant lavere end eksempelvis Phlake, der betaler pengene hele 26 gange igen, hvis de flopper så massivt, at GAFFA kun vurderer dem til én stjerne.

”Vi har tidligere set bands og solister i rap-genren, som ikke formår at levere på Orange Scene. Det bliver ofte en blød mellemvare, og det er det, vi tager højde for i vores odds”, forklarer Thomas Holm.

Netop Phlake åbner Orange Scene onsdag klokken 18. Bedømt på oddsene forventer NordicBet* en solid præstation til fire stjerner. Foruden Foo Figthers, Phlake og Ice Cube tilbyder bookmakeren odds på Arcade Fire, Sort Sol, The Weeknd og Justice.

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Musik – Roskilde Festival