Sponsoreret indhold fra NordicBet

Ovenpå håndbold-herrernes kvalifikation til OL har sportschef Ulrik Wilbek erklæret, at succeskriteriet er medaljer. Den udmelding har man svært ved at forstå hos NordicBet*, der vurderer, at danskerne blot har 46 procent chance for medaljer.

Efter en succesfuld kvalifikationsturnering i Herning er håndbold-herrerne nu klar til OL i Rio de Janeiro. Og landsholdslejren er klar i spyttet: Denne gang skal der metal om halsen. Både sportschef, landstræner og flere spillere var hurtige til at udstikke den ambitiøse målsætning. 

Hos NordicBet* deler man dog ikke optimismen. Potentialet er enormt, men spillet på banen er for svingende, lyder den korte forklaring. Af samme årsag giver bookmakeren odds 2 for medaljer, mens det modsatte udfald blot belønnes med 1,70. Det svarer til en chancevurdering på 46 procent for, at danskerne når deres målsætning.

"Vi er ikke overbeviste om de danske medaljechancer ovenpå kampene i Herning. Spillet flyder ikke, som det skal, og landsholdet er mere end nogensinde afhængig af Mikkel Hansen og Niklas Landin. Rammer en af dem en dårlig dag, ser det sort ud", siger NordicBets oddssætter og pressechef Thomas Holm og fortsætter:

"Til gengæld taler det til vores fordel, at der er rigtig meget talent i truppen. Det faktum, at Danmark ikke regnes for at være medalje-favoritter, betyder, at vi kan spille mere frigjort. Traditionelt trives danske landshold i den rolle."

I de seneste turneringer har landsholdet langt fra levet op til forventningerne. Ved VM i 2015 blev Danmark slået ud i kvartfinalen, og senest blev det blot til en sjetteplads ved EM.

Vinder håndbold-herrerne medaljer ved OL i Rio?

JA                  2,00

NEJ               1,70

Find spillet på www.nordicbet.dk under OL - Håndbold - Håndbold Herrer

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef NordicBet*

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

NordicBet*, Betsson* Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://nordicbet.dk