Efter endnu en weekend, hvor favoritterne vandt og bundholdene tabte er NordicBets konklusion klar: Sæsonen er slut. Derfor udbetaler bookmakeren nu gevinster på FC Midtjylland som mester og FC Vestsjælland som nedrykker.

Selv om der resterer hele 11 runder af Superligaen, har bookmakeren NordicBet nu valgt at lukke sæsonen og udbetale gevinster på både mester og nedrykkere. Silkeborg er for længst dømt ude, og spil på dem som Sorteper har allerede udløst gevinst. Nu tager NordicBet så konsekvensen af de seneste runders resultater og udråber FC Midtjylland som mester og FC Vestsjælland som den anden nedrykker. Dermed må bookmakeren til lommerne og udbetale et ikke ubetydeligt sekscifret beløb til de spillefugle, der havde forudset de to klubbers skæbne.

"FC Midtjylland har næsten gjort rent bord, mens FC Vestsjælland har tabt alt i foråret. Alle tegn i sol, måne og stjerner peger på, at tingene ender, som de står nu. Vores kunder skal ikke vente 2 1/2 måned på at få "sikre" gevinster udbetalt, så derfor vælger vi at lukke sæsonen nu," siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber, hvorfor bookmakeren tør tage chancen og udbetale gevinster, når en tredjedel af sæsonen fortsat mangler at blive afviklet. Både NordicBet og andre bookmakere har tidligere brændt fingrene på netop den manøvre - senest sidste år, da Sønderjyske snød alt og alle og sikrede sig endnu en sæson i den bedste række.

"Man skal selvfølgelig altid være varsom med at tage resultater for givet, når de matematisk set ikke er helt sikre. Alligevel tør vi godt gøre det denne gang, da vi sjældent har set en Superliga-sæson med en så klar udvikling i top og bund. FC Midtjylland er uden sammenligning det bedste hold. De VIL have guld, og intet hold har i øvrigt nogensinde sat en så stor føring over styr på dette tidspunkt af sæsonen. I den anden ende af tabellen har FC Vestsjælland tabt fem kampe i træk, har hele 10 point op til OB og virker efterhånden som et hold, der har givet op," siger Tonni Munk Jensen.