Sponsoreret indhold fra NordicBet

Ifølge NordicBet* har Horsens 67 procent chance for at klare frisag mod Vendsyssel – og ikke 50 procent, som Horsens-træner Bo Henriksen ellers udtalte efter sejren over Esbjerg.

Knapt havde Horsens-træner Bo Henriksen fået armene ned ovenpå sejren over Esbjerg, før han indledte den psykologiske krigsførelse mod Vendsyssel. Horsens-træneren udtalte nemlig til Ritzau, at han anså chancerne for en samlet sejr over Vendsyssel til at være fifty-fifty – altså 50 procent.

Spørger man eksperterne, er vurderingen dog en anden. Hos NordicBet* lyder chancevurderingen på 67 procent i Horsens’ favør. Det vil sige odds 1,38 på, at Horsens trækker sig sejrrigt ud af de to kampe, og odds 2,90 på Vendsyssel.

”Bo Henriksen er om nogen en mand, der ved noget om motivation og hele det psykologiske spil, der foregår omkring kampe som disse. Det er helt tydeligt, at han forsøger at nedtone Horsens chancer og tage presset af sit hold”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Vi ser Horsens som klare favoritter over de to kampe. Vendsyssel har virkelig spillet en stærk sæson, og der er al mulig grund til at være stolte i Hjørring og omegn. Men vi så også i kampen mod Hobro, at de særligt fremad banen mangler den sidste kvalitet. Og det bliver ikke bedre af, at man mangler Thomas Dalgaard.”

Horsens tager onsdag aften mod Vendsyssel, mens der er returkamp søndag i Nordjylland.

Hvilket hold vinder over to kampe?

Horsens                              1,38

Vendsyssel                          2,90

Hvilket hold vinder over to kampe?

Viborg                                  1,17

FC Helsingør                          4,65

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold – Danmark – Sæsonspil