Sponsoreret indhold fra NordicBet

Ovenpå nederlaget til Montenegro i Parken vurderer NordicBet*, at Danmark har 15 procent chance for at kvalificere sig til VM i Rusland.

Der var ikke mange ting, der lykkedes for det danske landshold, da Hareides drenge i går led et skuffende 0-1-nederlag til Montenegro i Parken. Og meget tyder nu på, at det heller ikke skal lykkes Danmark at kvalificere sig til VM i Rusland i 2018.

Polens sejr over Armenien betyder nemlig, at Danmark formentlig må kæmpe med Rumænien og Montenegro om gruppens andenplads, der med al sandsynlighed giver adgang til playoff. Hos NordicBet* er dommen da også forholdsvis hård. Bookmakeren betaler pengene 6 gange igen, hvis Danmark kvalificerer sig til VM, hvilket svarer til en chancevurdering på cirka 15 procent.

"Et hold som Montenegro skal man kunne slå hjemme, hvis man vil med til VM. Danmark så skrøbelige ud defensivt og manglede i den grad power og mål offensivt. Lige nu er der intet som giver os grund til at tro, at landsholdet kan fortrænge Rumænien eller Montenegro fra den andenplads, som giver adgang til playoffs. Og selv hvis vi snupper andenpladsen, venter en uforudsigelig knockout-runde mod en formentlig stærk modstander", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Kvalificerer Danmark sig til VM 2018 i Rusland?

JA                  6,00

NEJ               1,10

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold - VM - VM kval - Europa