Sponsoreret indhold fra NordicBet

Flere NordicBet-kunder nåede at spille på Jakob Fuglsang som vinder af Tour de France, da danskeren gav pengene 250 gange igen. Bookmakeren frygter tab på adskillige hundredetusinde kroner.

Jakob Fuglsang tog ikke kun fusen på konkurrenterne, da han nærmest ud af det blå vandt Criterium du Dauphiné. Også bookmakerne blev taget på sengen og måtte kort efter danskerens sejr lukke for indskud på Tour de France, mens de i huj og hast fik nedjusteret hans vinderodds til et retvisende leje.

I dag står Fuglsangs odds som vinder af Tour’en i 13 gange pengene, men forud for Dauphiné stod det helt oppe i 250, og det fangede adskillige af NordicBets kunder. Derfor er det også med delte følelser, at NordicBets oddssættere vil følge årets franske etapeløb.

”Når danskere overpræsterer er vi ofte nogle af dem, der bliver ramt hårdest. Folk ved godt, at vi har et stort udbud indenfor nordiske sportsgrene og sportsudøvere. Derfor kan en Fuglsang-sejr blive rigtig dyr for os”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og fortsætter:

”Men før vi tænder de røde lygter, skal løbet jo lige køres, og det bliver altså ikke nemt for Jakob Fuglsang at sætte navne som Froome, Porte og Quintana til vægs. Årets rute er ikke optimal for danskeren, og det står heller ikke helt klart, om Astana kører for Fabio Aru eller Fuglsang.”

Vinder Jakob Fulgsang Tour de France, kan NordicBet* imødese et tab på et større sekscifret beløb.

Vil Jakob Fuglsang bære den gule trøje i årets Tour de France?

JA                                       4.00

NEJ                                     1.20

Vil Jakob Fuglsang bære bjergtrøjen i årets Tour de France?

JA                                       4.00

NEJ                                     1.20

Vil en dansker vinde en etape i årets Tour de France?

JA                                       2.85

NEJ                                     1.36

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Cykling – International - Tour de France - Specials