Sponsoreret indhold fra NordicBet

X Factor er tilbage på de danske TV-skærme inden for tre år. Sådan lyder spådommen fra NordicBet*.

DR har annonceret, at den kommende sæson af X Factor bliver den sidste af slagsen. Dermed er der lagt op til landsdækkende afskedstour for Blachman, Remee og resten af det stjernespækkede persongalleri i løbet af efteråret. Men når konfettiregnen har lagt sig vil presset fra de danske tv-seere stige, lyder forudsigelsen fra NordicBet*. X Factor er blevet fast fredagsunderholdning for Familien Danmark.

Derfor er spilleselskabet parat til at udbetale odds 1,95, hvis beslutningen om at droppe X Factor fortsat er gældende tre år efter den sidste sæson. Modsat er der beskedne odds 1,75 på, at X Factor er tilbage på skærmen inden 2021.

”X Factor er en institution i dansk tv-historie. Med lukningen giver DR sig selv en stor udfordring i forhold til at finde en erstatning for danskernes foretrukne fredagsunderholdning. Der eksisterer en ganske stor risiko for, at et kommende fredagsformat vil skuffe, og så kan vandet hurtigt løbe den anden vej. Vi har meget svært ved at tro, at DR eller TV2 ikke falder for fristelsen til at genoplive programmet indenfor tre år af den sidste sæson”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Vender X Factor tilbage på dansk tv inden 31. december 2021?

JA                  1,75

NEJ               1,95

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Specielle Markeder – Danmark – Danske Specials