Selvom fodboldlandsholdet missede den direkte kvalifikation til EM i Frankrig 2016, har de stadig en rimelig chance for at komme med, mener Nordicbet*, som vurderer chancerne som 50/50. Hos Danske Spil* er man lidt mere pessimistisk.

Selvom det længe så lovende ud for Danmark, så endte kvalifikationen til næste års EM-slutrunde i Frankrig i den rene jammer og mistrøstighed med nul scorede mål og to point i de sidste tre kampe.

Der er dog endnu en chance for at komme med til sommerens fodboldfest. Det kræver, at Danmark trækker længste strå i de to afgørende playoff-kampe. Danmark skal op imod enten Ukraine, Sverige, Ungarn og Bosnien. Og her er mulighederne ok, vurderer Nordicbet*. Bookmakeren ser dog helst, at vi undgår Ukraine.

Giv os Ungarn

"Ukraine ser ganske vist stærk ud med masser af gode spillere på højt internationalt niveau, men Sverige er lige som os inde i lidt af en bølgedal, mens Bosnien ikke ligefrem har storspillet i denne EM-kvalifikation. Ønskemodstanderen må dog være Ungarn, som er gået videre fra den svageste pulje af alle, og dem bør vi være relativt store favoritter imod," udtaler NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen i en pressemeddelelse.

Han understreger dog, at der skal vises bedre takter end det, vi har set i de seneste kampe.

"En EM-billet kræver, at de danske spillere stepper op og hæver niveauet betragteligt. Holdet har vist, at det har potentiale og kvalitet, og skal Danmark videre fra de her knald-eller-fald kampe, så skal spillerne genfinde niveauet fra kampene mod Serbien. Gør de det, ser EM-chancerne ganske fornuftige ud," siger Tonni Munk Jensen.

 

Kvalificerer Danmark sig til EM i 2016? Ja Nej
NordicBet
1,85 1,85

Danske Spil* er mere pessimistiske

Hos Danske Spil* er oddssætterne en kende mere pessimistiske. Efter at have ligget helt lige i vurderingen, har de efter gårsdagens sidste kvalifikationskampe ændret oddset til odds 2 for kvalifikation og odds 1,80 for ikke at gå videre.

"Med udgangspunkt i at vi kun ser os som svage favoritter imod Ungarn, så må der i vores optik desværre være størst chance for, at Danmark desværre ikke kommer til EM 2016. Kampen imod svenskerne ser vi næsten som 50/50%, mens vi imod både Ukraine - og for den sags skyld også Bosnien - er outsidere, sådan som vores landshold præsterer lige nu," siger oddssætter Peter Emmike Rasmussen.

Kvalificerer Danmark sig til EM i 2016? Ja Nej
Danske Spil
2,0 1,80

Playoff-lodtrækningen finder sted søndag 12.15.