Sponsoreret indhold fra NordicBet

Hos NordicBet* forventer man, at David Nielsen leverer et bedre pointsnit end Glen Riddersholm. Bookmakeren rokker dog ikke nævneværdigt ved sine odds på, at AGF går i slutspillet.

AGF-fans, der ser en frelser i nyansatte David Nielsen, bør vente en rum tid endnu med at poppe champagne-flaskerne. Det er i hvert fald konklusionen, hvis man kaster et blik på NordicBets seneste odds.

Bookmakeren har sat odds på, om David Nielsens pointsnit bliver bedre end de 1,21 point pr. kamp, som det lykkedes Glen Riddersholm at høste i sine 51 kampe i spidsen for De Hvide. Med odds 1,35 på, at det sker, er der udsigt til fremgang. I samme åndedrag må det dog konstateres, at forbedringerne bliver begrænsede. NordicBet* betaler nemlig pengene hele tre gange igen, hvis David Nielsen matcher sit pointsnit fra Lyngby-tiden på 1,46.

Heller ikke oddsene på, at AGF går i slutspillet, har trænerskiftet kunnet rokke nævneværdigt ved. Der er i skrivende stund odds 2,85 at hente på, at aarhusianerne ligger i top seks, når slutspillet starter. Før sæsonen stod samme odds i 2,40.

”David Nielsen er en dygtig træner, men han skal arbejde under svære betingelser. Spillertruppen mangler kvalitet til for alvor at bide sig fast i toppen. Derudover er der vanen tro masser af uro i AGF. Spillertruppen virker ikke til at bakke helhjertet op om ledelsens beslutning, og den slags kan hurtigt forplante sig til spillet på banen”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Der er lagt op til drama, når AGF i den kommende runde tager imod netop Lyngby.

Forbedrer David Nielsen Glen Riddersholms point-gennemsnit i sin tid som AGF-træner?

Over 1,21 point i gennemsnit pr. kamp            1,35

Under 1,21 point i gennemsnit pr. kamp          2,95

Over 1,46 point i gennemsnit pr. kamp           3,00

Under 1,46 point i gennemsnit pr. kamp          1,34

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Fodbold – Danmark – Sæsonspil