Sponsoreret indhold fra NordicBet

Efter tre års udeblevne resultater og to dramatiske trænerfyringer spås AGF-direktøren Jacob Nielsen en snarlig afsked. NordicBet* spår at direktøren er væk senest til sommer.

Trods evindelige håb om mesterskaber og europæisk deltagelse, må AGF’s loyale fanskare vanen tro konstatere, at spillet på banen ikke følger trop med ledelsens tårnhøje ambitioner. De svingende resultater har sendt flere trænere igennem AGF-direktør Jacob Nielsens trænerkarussel, men skal man tro spilleselskabet NordicBets dugfriske odds lever Nielsen selv en udsat tilværelse hos De Hviie.

Spilleselskabet er i skrivende stund villig til at udbyde odds 2,15 på, at Nielsen fortsat er AGF-direktør pr. 5. juni 2018. Til sammenligning er der beskedne odds 1,62 at hente på, at han er væk til sommer.

”Det har været en dyr øvelse for Jacob Nielsen, at forsøge at bringe AGF tilbage i Superligatoppen. Fyringerne af Wieghorst og Riddersholm har indtil videre ingen succes ført med sig, ligesom millioninvesteringer i spillertruppen heller ikke har givet det forventede afkast”, siger Thomas Holm, pressechef hos NordicBet* og fortsætter:

”Samtidig virker truppen mildest talt ikke længere til at bakke op om måden klubben ledes på. Uroen kommer endnu engang fra ledelsen, der lever op til prædikatet ’Galehuset’. Når det som nu begynder at smitte af på spillet på banen, kan næste offer meget vel hedde Jacob Nielsen”, konkluderer Holm.

AGF’s besøger lørdag Jacob Nielsens tidligere klub Randers FC i et østjysk lokalderby.

Er Jacob Nielsen AGF-direktør per 5. juni 2018?

JA                      2.15

NEJ                   1.62

Find spillet på www.nordicbet.dk under Fodbold – Danmark - Sæsonspil