Sponsoreret indhold fra NordicBet

Spilleselskabet NordicBet* åbner nu for spil på hvilken kandidat, der vinder den danske kampfly-konkurrence. F-35 Joint Strike Fighter er storfavorit til odds 1,20, mens Boeings Super Hornet er dark horse til odds 5,75.

Efter adskillige forsinkelser tyder meget på, at det danske forsvar og de ansvarlige politikere er ved at være klar til at træffe et typevalg i kampflykonkurrencen.  Det har på det seneste fået især Boeing til at skrue op for kampagneindsatsen for deres kandidat F-18 Super Hornet.

Skal man tro NordicBet*, er charmeoffensiven for Super Hornet dog spild af penge. Bookmakeren har sat odds på konkurrencen, og af de tre deltagende kandidater skiller én sig ud som klar favorit. Det drejer sig om F-35 Joint Strike Fighter, der står helt nede i odds 1,20. Super Hornet er ifølge bookmakeren det næstbedste bud til odds 5,75, mens Eurofighter Typhoon er konkurrencens store outsider til odds 15.

"Med Super Hornet-kampagnen er der virkelig kommet fokus på den danske kampflykonkurrence. Det, synes vi, er positivt. Valget af kampfly er både en stor samfundsmæssig beslutning og et emne, som mange har en holdning til. Derfor valgte vi at åbne for spil på udfaldet", siger pressechef hos NordicBet*, Thomas Holm og fortsætter:

 "Vi vurderer F-35 til at være storfavorit. Odds 1,20 svarer til, at vi tror, der er 78 procent sandsynlighed for, at dette fly vinder konkurrencen. Det er vigtigt at huske, at køb af kampfly handler mere om partnerskaber end om isenkram. Og F-35 er uden tvivl det fly, som USA presser på for, at vi skal købe."

Beslutningen om hvilken type kampfly, Danmark skal investere i, ventes at blive truffet før sommerferien. Dropper forsvaret at indkøbe nye kampfly, returnerer NordicBet* alle indsatser.

Hvilken type kampfly indkøber det danske forvar?

F-35 Joint Strike Fighter                           1.20

Boing F-18 Super Hornet                         5.75

Eurofighter - Typhoon                              15.00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Politik og Finans - Danske Specials

For yderligere information kontakt:

Thomas Holm, pressechef NordicBet*

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Meddelelsen er udsendt af:

NordicBet*, Betsson Group

Flæsketorvet 26-28, 1. sal 1711 København K

Telefon: 26 70 85 66

E-mail: [email protected]

Internet: http://nordicbet.dk