Betfair Sportsbook* giver nye danske kunder odds 4 på Chelsea-sejr over Tottenham (med refundering hvis spillet kikser) + freebets for 1.000 kr.

I anledning af onsdagens London-lokalbrag mellem Premier League-førerholdet Chelsea og bysbarnet Tottenham Hotspur (med formstærke Christian Eriksen på holdet), har Betfair Sportsbook* et tilbud til danskere der endnu ikke har konto hos Betfair*:

Sats på Chelsea-sejr til det nuværende odds (2,75) hos Betfair Sportsbook*. Hvis dit spil går hjem, toppes dit odds op (gælder for en indsats på 100 kr) til 4,0 i form af et freebet-beløb. Og hvis dit spil ikke går hjem? Så refunderes din indsats i form af et freebet (op til 100 DKK).

Og DERUDOVER får du en bonus bestående af 5 freebets x 200 kr i takt med at du placerer spil.

Sådan tager du imod dette tilbud

  1. Klik her for at oprette en konto hos Betfair Sportsbook* 
  2. Angiv kampagnekoden ZEP385 når du registrerer din konto
  3. Spil pre-match hos Betfair Sportsbook* på Chelsea til de nuværende odds
  4. Nyd Chelsea-Tottenham i forvisning om at du modtager et freebet på din Betfair* Sportsbook-konto uanset hvordan kampen ender!

Du kan naturligvis satse mere end 100 DKK, men det vil kun være 100 DKK (og kun dit første spil) der tæller i forbindelse med dette tilbud.

Aktuelle Betfair* Sportsbook-odds på AaB-FCK, søndag kl 18

Chelsea Uafgjort Tottenham
1,40 4,80 9,00

Eksempel på odds-forøgelse: Du satser 100 kr på Chelsea-sejr til odds 1,4. Hvis Chelsea vinder, scorer du dermed en netto-gevinst på 40 kr. Men derudover får du et freebet-beløb på 260 kr. Hvis Chelsea IKKE vinder, taber du din indsats, men får den refunderet i form af et freebet på 100 kr.

1000 kr freebet

Hvis du har oprettet konto og angivet ovenstående kampagnekode er du også berettiget til freebets for op til 1.000 kr, fordelt således:

  • Et 200 kr freebet for hvert fjerde spil (single eller multi) du sætter
  • Kvalificerende spil er på minimum 100 kr og minimumsodds 1,5
  • Når du modtager et freebet, skal du bruge det inden for 7 dage

BemærkHar du allerede en konto hos Betfairs spillebørs, kan du desværre ikke gøre brug af denne kampagne, da du i så fald ikke betragtes som ny kunde hos Betfair*. Bemærk også at du ikke kan kan benytte både dette tilbud OG den normale start-bonus hos Betfair Sportsbook* (freebet på 1000 kr).