Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Nicklas Bendtner er i øjeblikket i forrygende målform. Mål for Wolfsburg i Europa League på San Siro mod Inter i sidste uge, og onsdag hattrick i Århus i venskabslandskampen imod USA. Bendtner er vant til at løbe med overskrifter af enhver karakter, men den seneste tids opmærksomhed skyldes udelukkende angriberens præstationer på grønsværen.


Spørgsmålet er, om Bendtner har ramt en stime og kan holde storformen, når det danske landshold i løbet af kalenderåret skal forsøge at kvalificere sig til EM i Frankrig i 2016? Danske Spils oddssættere har kigget på mulighederne.


- Nicklas Bendtner har set mere skarp og fokuseret ud end længe på det danske landshold. Vi føler os overbevist om, at han bliver dansk topscorer i EM-kvalifikationen. Derudover ser vi det som sandsynligt, at angriberen scorer mindst tre mål mere i de fire afsluttende EM-kvalifikationskampe, siger Peter Emmike fra Danske Spil*.


Bliver Bendtner dansk EM-topscorer er der odds 1.25, mens yderlige tre mål i EM-kvalen står til odds 1.75. Går den danske landsholdspiller mål-amok og scorer mindst fem mål kan du hente odds 6.50.


Cristiano Ronaldo står ligesom Bendtner noteret for to mål hidtil i EM-kvalen, men for én kamp færre end danskeren. Scorer Nicklas Bendtner flere mål end den portugisiske verdensstjerne i EM-kvalifikationen 5-dobler Oddset indskuddet.


Se odds på Bendtner Special her:

Bendtner Special:
Nicklas Bendtner bliver dansk topscorer i EM-kvalifikationens Gruppe I (8 kampe)        Odds 1.25
Nicklas Bendtner bliver ikke dansk topscorer i EM-kvalifikationens Gruppe I (8 kampe) Odds 3.60
Nicklas Bendtner scorer højst 4 mål i EM-kvalifikationens Gruppe I (8 kampe)              Odds 2.00
Nicklas Bendtner scorer mindst 5 mål i EM-kvalifikationens Gruppe I (8 kampe)            Odds 1.75
Nicklas Bendtner scorer mindst 7 mål i EM-kvalifikationens Gruppe I (8 kampe)            Odds 6.50
N.Bendtner scorer flere mål end C.Ronaldo i EM-kvalifikationens Gruppe I (8 kampe)    Odds 5.00
C.Ronaldo scorer flere mål end N.Bendtner i EM-kvalifikationens Gruppe I (8 kampe)    Odds 1.17