Strejken er vel overstået i dansk fodbold – i hver fald i første omgang til 5. september. NordicBet* har rådet bod på danskernes længsel efter at spille på dansk fodbold med odds helt ned i de lavere danske fodboldrækker så som Jyllandsserien, Sjællandsserien og Københavnsserien.

Men indrømmet – det bliver nu aldrig det samme som SAS Liga fodbold, 1. eller 2.division. Og straks strejken er ovre kan man nu igen spille på de danske kampe hos NordicBet*.

NordicBet* har naturligvis tabt omsætning på at mangle de tre øverste rækker i dansk fodbold som spilobjekter. Til gengæld har den lille skandinaviske bookmaker hentet ekstra omsætning på OL, som man aldrig har haft på programmet før eftersom NordicBet* kun er 2 ½ år gammelt!

Ved starten af OL var der udbudt hele 285 forskellige kategorier i alle mulige discipliner – et sandt mega udbud for de spilleslystne og spilleglade. Premier League og engelsk fodbold startede også op på et yderst heldigt tidspunkt – nemlig da dansk fodbold gik i strejke. Og med skandinavernes velkendte kærlighed for engelsk fodbold betød det at en stor del af den tabte omsætning på dansk fodbold blev reddet i hus.

Søndag ruller det hele igen på de danske stadions. Her odds på SAS Ligaen – bemærk at alle kampe spilles søndag:

OB-AGF
1.75 3.45 4.50

Esbjerg-Herfølge
1.55 3.85 6.00

FC Midtjylland-Randers
1.35 4.55 8.50

FC København-AaB
1.85 3.35 4.25

Viborg -FC Nordsjælland
2.35 3.15 3.00

Brøndby-Silkeborg
1.55 3.85 6.00

Bevidst eller ubevidst, så handicappede Silkeborg sig selv med salget i ugens løb af topscorer Rajko Lekic til spanske Xeres og NordicBet* giver derfor odds 6.00 på Silkeborg-sejr i Brøndby i den sene eftermiddagskamp i Brøndby? Kan Silkeborg chokere igen?