Der følger store forventninger med Gareth Bale - Verdens dyreste spiller - men hvor mange La Liga-mål kan vi mon forvente fra den walisiske stjernespiller

Der skulle det helt store beløb på bordet for at få Tottenham til at slippe sidste sæsons ´Årets Spiller i England´, men Real Madrid ville absolut have Gareth Bale og skulle have sendt omkring 100 millioner euro til White Hart Lane.

Det skifte har selvfølgelig også fået bookmakerne op af stolen, og man kan nu finde odds på, hvor mange mål Gareth Bale scorer i denne sæson. Det blev til 21 mål i sidste sæsons Premier League for Tottenham, men hvordan kommer Bale til at passe ind i Real Madrid-offensiven med Cristiano Ronaldo og Karim Benzema?

Vi har set på nogle af sæson-oddsene:

Gareth Bale: Over 15,5 La Liga-mål

odds 1,85
Betsafe
Gareth Bale: Under 15,5 La Liga-mål odds 1,85
Betsafe

*Bet365* har samme linje, dog med odds 1,83 for begge udfald.

Antal sæsonmål fra Gareth Bale

0-10 mål odds 3,00
Unibet
11-19 mål odds 1,55 Unibet
20 - odds 7,50 Unibet

Gareth Bale: Over 14,5 La Liga-mål

odds 2,10
Ladbrokes
Gareth Bale: Under 14,5 La Liga-mål odds 1,66 Ladbrokes
“Ronaldo is the boss here. He’s the main player and the best player in the world. I want to learn off him." 

Gareth Bale

Men hvem bliver målkongen på Bernabeu i denne sæson? Spørger man Gareth Bale, så er Cristiano Ronaldo stadig chefen i Real Madrid-truppen, selvom Bale kommer med et prisskilt, der overgår Ronaldos. Bookmakerne har da også Ronaldo som storfavorit (odds 1,10 hos Ladbrokes) til at score flere sæsonmål end Bale, men der lurer måske en lille måldyst mellem Gareth Bale og Karim Benzema.

Den franske angriber står dog allerede noteret for 2 La Liga-scoringer, mens den 24årige Bale nok også lige skal spilles ind på dette spændende Real Madrid-mandskab, inden han rammer topniveauet.

Derfor er Benzema favorit i denne head2head hos Ladbrokes.

Karim Benzema Uafgjort Gareth Bale
Odds 1,61 Odds 17,00 Odds 2,35
Ladbrokes Ladbrokes Ladbrokes

BALE vs NEYMAR

I podcasten Fodboldmagasinet bliver der i denne uge diskuteret om Gareth Bale eller Neymar bliver det bedste indkøb i denne sæson, og der var lidt uenighed i panelet. Neymar kostede "kun" 425 millioner kroner, mens Real Madrid altså gav omkring 750 millioner for Bale. Det blev fremhævet af Brønshøj-træner Bo Henriksen, at Gareth Bale var en langt bedre fodboldspiller og vil være mere kampafgørende for Real Madrid end Neymar vil blive for Barcelona.

Det virker Unibet* dog ikke til at være enig med, da de har både Neymar og Valencias Diego Costa som favoritter i deres målscorer Head2Head overfor Bale:

Neymar Gareth Bale
Odds 1,67 Odds 2,10
Unibet Unibet
Diego Costa Gareth Bale
Odds 1,57 Odds 2,30
Unibet Unibet

Det forventes, at Gareth Bale får debut i Real Madrid-trøjen den 20. sep, når Getafe besøger Bernabeu.

Barcelona er favoritter til at vinde det spanske mesterskab, men kan Real Madrid vippe katalanerne af pinden og er der værdi i nogle af Bale-oddsene?