Premier League-kender Søren Sorgenfri varmer op til de sidste af midtugens opgør, hvor det især bliver til et grundigt kig på Wolves' chancer imod de ubesejrede røde fra Liverpool.

Der blev bygget op til kampen mod Manchester United, nu er den overstået med tre point og Liverpools kampprogram melder allerede om noget af en opgave. Og større set fra min stol end mødet med falmede Manchester United.

Liverpool er 21-1-0 og har 16 point ned til nummer to, men en torsdag aften ude mod Wolves bliver en sand test af Klopps kompagni.

Wolves er ubesejrede i 17 af de seneste 19 hjemmekampe, og da de to hold mødtes for få uger siden på Anfield, spillede Nuno Santos’ udvalgte en sjældent set på Anfield respektløs omgang fodbold i anden halvleg i troen på, der var noget at komme efter.

Det var der ikke, men det kan der snildt være denne gang. Med det store forspring in mente vil det være naturligt, hvis Jürgen Klopp vælger at rotere lidt. Inden længe melder de europæiske kampe sig igen, så måske er det nu, at posen skal rystes lidt. Klopp ved, hvad Wolves har at byde på, og selv om titlen er det altoverskyggende mål, så er den begavede tysker jo ikke blind for pladsen i historiebøgerne, hvis Liverpool går igennem sæsonen som ubesejrede.

Wolves er 2-3-2 mod top seks hold plus Spurs (ikke grine), og har blandt andet vundet ude over Manchester City. Sidste sæson var de også det hold udenfor top fire, der gjorde det bedst mod netop top fire-mandskaber. I Nuno Santos tid har Wolves været værter i to kampe mod Liverpool og tabte sidste sæson 0-2, men vandt over de rødblusede i FA Cuppen.

Jeg er ikke fan af Wolves som sådan, men jeg er fuld af beundring over den måde, som klubben har genskabt sig selv på.

Der er godt nok lang vej fra dagene med Karl Henry på den centrale midt til nutidens velorganiserede 343 bygget over ikke mindst portugisiske profiler. Der er ingen grund til i dette forum at tærske langhalm på detaljerne, men klubbens kinesiske ejermænd har blandet blod med den portugisiske superagent, Jorge Mendes. Han har leveret en lang række stærke spillernavne samt en træner, der har overrasket. Den skæggede Nuno Santos har bygget en velsmurt 343 op med lige dele muskler og intelligens, og som taktisk ’barn’ af den portugisiske trænerskole, så har Santos naturligvis skabt et hold, der trives fint med ikke at være i boldbesiddelse -

Der er pumpet store beløb i spillertruppen – kvalitet koster – og det har vi også set andre klubber forsøge sig med. Groft sagt at købe sig til succes. QPR f.eks.. Men uden plan, koncept og en træner der kan få orkestret til at svinge, så kan selv de største lønudlæg vise sig frugtesløse. Igen QPR.. Bosingwa på 65.000 pund om ugen i 2012-lønninger. Av, av.

Wolves er gået anderledes velgennemtænkt til værks, og netop 343’eren kan gøre livet surt for Liverpools egentlige playmakere, backsene. Robertson og Trent-Arnold står fadder til 15 mål alene i ligaen denne sæson, og kan Wolves med to hårdt arbejdende ydre angribere sammen med de to wingbacks få lukket ned for den pipeline, så er værterne nået langt.

Langt nok til de kan tage point fra Liverpool.

1X til odds 2,25 hos 888sport

Wolves 1X og de modige rider ud i solnedgangen med ren Wolverhampton-sejr til odds 6,00 hos NordicBet. Ni ud af Wolves sidste 11 hjemmekampe er endt med at begge hold scorer, hvilket fås til odds 1,89 hos Betfair Sportsbook.

Leicester – West Ham

I Guder hvor Leicester savner Ndidi. Der er gået lidt gummiben i den for Rodgers bande, der har tabt to i træk nu. Og for første gang til bund 10 hold i denne sæson. The Foxes skal holde sig i top fire resten af sæsonen og holde fokus på at få taget de nødvendige sejre i de næste måneder. Drømmen om at fange Liverpool var blot en drøm. West Ham fik 1-1 mod Everton, men har stadig blot en enkelt sejr i de seneste 16 kampe. Hammers virker mere stabile med Moyes ved roret, men de har tabt fem af de seneste syv udekampe, og der kan igen være lang vej hjem efter turen til King Power for et West Ham-hold, der virker noget tung i tanke og handling.

1X2 odds, Leicester - West Ham, Ons. 22. jan. 2020 kl. 20:30

Leicester

Uafgjort

West Ham

Tottenham – Norwich

Spurs er gået i stå med to point i de seneste fire kampe og har ikke vundet siden Boxing Day. Uro omkring Eriksen, Kane er ude med skade og nul mål i de seneste tre kampe. José Mourinho har selv med skaderne taget i betragtning brug for at vise, der er forskel på hans version af Spurs og bundholdet Norwich. De to hold mødtes lige før nytår i en 2-2’er, men Farkes mandskab er ikke meget bevendt andre steder end Carrow Road og 1-2-8 ude med scoren 5-20. Lige nu er Tottenham i en forfatning, hvor jeg ikke vil røre dem med en ildtang.

1X2 odds, Tottenham - Norwich, Ons. 22. jan. 2020 kl. 20:30

Tottenham

Uafgjort

Norwich

Manchester United – Burnley

Pogba og McTominay har fået selskab af Marcus Rashford på skadeslisten. Burnley er uden Barnes og Gudmundsson, men kan ellers stille med samme mandskab, som de 11 der vandt 2-1 over Leicester.

De to hold har spillet uafgjort de sidste tre gange, de har stået overfor hinanden på Old Trafford. Manchester United var Liverpool underlegen og i takt med spekulationerne om Solskjærs fremtid tager til, så har nordmanden virkelig brug for tre point her. Men Burnley har værktøjerne til at drille dem igen og er ofte United en svær modstander, da The Clarets er det hold, hvor spillerne er sværest at sætte af i driblinger. Med andre ord kommer Manchester United til at slide i det her.

1X2 odds, Manchester United - Burnley, Ons. 22. jan. 2020 kl. 21:15

Manchester United

Uafgjort

Burnley

​​​​​​​

Wolves – Liverpool (torsdag)

Værterne er stadig uden Boly og Vinagre, og Jota er tvivlsom. Ifølge engelsk presse så vil Jürgen Klopp overveje at rotere lidt på geledderne her. Mané kan erstattes af Origi, og Milner, Clyne og Keita er ude. Lovren meldes på vippen. Inden længe melder kampene i Champions League sig, og det er nu, at Liverpool skal nyde godt af forspringet på 16 point og bruge truppens friske kræfter.

For Wolves er der ikke meget at rafle om. Truppen er smal, så Nuno Santos sender igen de krigsheste, der vendte 0-2 til 3-2 sejr på St. Marys i aktion.

1X2 odds, Wolverhampton - Liverpool, Tor. 23. jan. 2020 kl. 21:00

Wolverhampton

Uafgjort

Liverpool

​​​​​​​