Sponsoreret indhold fra Danske Spil

X Factor skydes i gang om et øjeblik, og ifølge Danske Spils oddssættere bliver det Thomas Blachman, der til sidst står som sejrherre af dommerne.

Den 12. sæson af X Factor står for døren, og selvom deltagerne endnu ikke er offentliggjort, har oddssætterne allerede nu deres favorit til, hvem der vinder X Factor blandt dommerne.

- Pilen peger på Thomas Blachman. Han har erfaringen som dommer, hvor han har deltaget i 11 ud af de 12 gange, X Factor har fundet sted. Derudover har en af hans deltagere vundet to gange, så han ved godt, hvad der kræves for at vinde. Derfor giver vi også odds 2,30 på en sejr til Blachman, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil*.

Den 12. sæson af X Factor foregår på TV2, og med kanalskiftet er der også blevet skiftet ud i dommerbesætningen. Her kommer Blachman til at konkurrere med Oh Land, som også har været dommer i Voice Junior samt Ankerstjerne, der har skrevet sange for flere af de største, danske artister.- Oh Land har bevist, at hun er en dygtig dommer ved at vinde Voice Junior to gange, men her har hun arbejdet sammen med børn i 8-14-års alderen. Derfor bliver det afgørende, hvordan hun tackler at arbejde med voksne eller teenagere, hvor Blachman omvendt har arbejdet med alle kategorier, der er i X Factor. Derfor giver Oh Land odds 3,00, siger Peter Emmike Rasmussen og tilføjer:

- Ankerstjerne ved vi kan arbejde sammen med dygtige, professionelle musikere, hvor han har skrevet hits sammen med bl.a. Burhan G og Rasmus Seebach. Men kan han slibe de diamanter, som der deltager i X Factor? Det bliver spørgsmålet, som vi får besvaret i løbet af denne sæson. Vi vurderer Ankerstjerne til at ligge på niveau med Oh Lands, og giver derfor også odds 3,00 på ham som vinder.X Factor starter fredag kl. 20.00 på TV2.