Brøndbys hjemmebanenederlag til Silkeborg (0-2) i søndags bragte ikke bare sindene (endnu mere) i kog ude på Vestegnen, det vendte også op og ned på stillingen i OddsXpert-ugekonkurrencen.

2tallet gav nemlig 7,0 - et heftigt odds der betød pludselige topplaceringer til satsende deltagere der ellers lå langt efter de førende før ugens sidste dag.

Efter lørdagens runde lå "Tennisbetter" og "selville" i spidsen, begge med 6,1 point. Og begge ramte skam plet søndag - men med odds 3,3 og 2,38 var det slet ikke nok til at holde Silkeborg-bølgen bag sig.

Vinder blev "Brygger" med 11,0 point - der altså kun havde 5 point før søndagens runde. Nr 2 blev "Kusch" med 10,15 point. De belønnes med henholdsvis 700 og 300 kr der indsættes på en Sportingbet-konto. "Tennisbetter", "selville" og de øvrige 355 deltagere i uge 38 må prøve igen i denne uge.

Vinderne får en mail fra BetXpert.

2 dage tilbage i september-konkurrence 

I månedskonkurrencen er "Brygger" også godt med, lige pludselig; han indtager tredjepladsen med 15,6 point. Nr 1 er "erlingove48" med 20,20 point, tæt fulgt af "Speedy Gonzales" med 19,9.

Med to dage tilbage kan der stadig nå at ske meget i september; der er stor spænding om de 6 præmiegivende pladser - selv om håbet i sagens natur ikke er lige stort hos alle 511 deltagere. Agterlanternen ("Høgh) har 19,48 minuspoint.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert 

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet -konto.