En gruppe glade BetXpert-brugere kunne torsdag se en kvart million rulle ind på den fælles tipsklubkonto…

Forud for VM i Brasilien etablerede en række brugere en tipsklub med VM-kuponer her på BetXpert. Målet var at spille på Tips12 og Måljagt hos Danske Spil, og dén beslutning viste sig givtig allerede et par uger inde i VM-turneringen.

I anden uge ramte klubben plet, da man var de eneste med 12 rigtige i Tips12. Det udløste en gevinst på 258.000 kr. til den fælles klub, hvor hver anpart pt. har en værdi på omkring 6500 kroner.

Klubben bestyres af BetXperts ekspert, Mike Larsen, der indleverede kuponen i den Super Brugsen han selv arbejder i.

Mike fortæller: "Kuponen var sammensat af et par af gruppens medlemmer , hvor jeg i den sidste ende skulle sende den ind. Jeg kom også med et par små rettelser til kuponen, inden at den blev sendt ind. Vi var på et tidspunkt ude i en kupon, hvor vi ikke ville have haft en amerikansk sejr over Ghana med, men den kom med, og så droppede vi X'et i Spanien - Chile kampen. Vi har spillet systemet R4-4-144 med en matematisk hel- og halvgardering."

En af kuponens helt store overraskelser var således Chiles sejr på 2-0 over Spanien, og mon ikke også gruppens medlemmer sender en lille tak til Luis Suarez, der sendte Uruguay på 2-1 i slutminutterne mod England og dermed sikrede de 12 rigtige?

Du kan læse mere om gruppen i denne forumtråd og om kuponen hos Danske Spil her: https://danskespil.dk/tips/nyheder/2014-06-0073-tips_12-spiller_vandt_en_kvart_million.html