BetXpert har fået sig endnu en skalp i Expekts Tipsdyst. Sidste gang var det Tipsbladet, og denne gang måtte Xpertodds bøje sig for overmagten, da deres udsending, Jesper Helmin, tabte stort til vores repræsentant, SAS-"pilot" Rasmus B. Olesen.

Ved deadline i dag kl. 12, efter to ugers dyst, havde Rasmus 2.025 kr, mens Jesper Helmin endte på blot 372...

For en uge siden havde Rasmus faktisk 2.410 kr, men en dårlig serie hev ham ned under vandlinjen (udgangspunktet på 2.000 kr), og onsdag stod han på 1800. Han fik dog reddet sig op igen med Lyngbys sejr i Jetsmark. Jesper Helmin var stort set fortabt allerede efter den første uge, hvor han stod noteret for 633 kr. Derefter var det i dén grad op ad bakke – eller ned, om man vil...

Xpertodds føjer sig som sagt til rækken af slagne i Expekts Tipsdyst. For 14 dage siden endte Tipsbladets Jacob Hansen, der ellers havde slået Berlingske Tidende og Forza, med 1.597 kr, mens Rasmus sluttede på 2.104. Expekts Tipsdyst holder nu en pause på et par uger, men når dysten vender tilbage, er BetXpert og Rasmus naturligvis parate til at fortsætte sejrsmarchen.

Expekts Tipsdyst går ud på, at to kombattanter hver får 2000 kr, som de i løbet af to uger skal få til at yngle så meget som muligt. Samtidig skal de levere to ugentlige spilforslag til SAS Ligaen. Ved siden af sin egen SAS-indsigt, har Rasmus altså god brug for fiduser fra de øvrige BetXpert-eksperter.

Læs om Tipsdysten hos Expekt*.