Usikkerheden var stor ved indgangen til det nye år – hvad ville det liberaliserede spillemarked få af betydning for BetXperts brugere, og for BetXpert selv? Tre måneder senere kan vi konstatere at usikkerheden var ganske ubegrundet.

Efter lidt indkøringsproblemer – ikke mindst på NemID-fronten – kører det danske spillemarked efterhånden uden problemer, og på BetXpert kan vi med stolthed konstatere at den skepsis, som nogle brugere udtrykte over for vores evne til at skabe overskud på et marked uden bookmakere som Pinnacle, heller ikke ser ud til at have været begrundet.

Tre måneder, godt 700 tips og en tilbagebetaling på ca. 104%.

BetXpert bliver bookmaker

Vi kan altså begå os på dette marked, og kan derfor med glæde meddele at vi har taget skridtet videre og ansøgt Spillemyndigheden om licens til at udbyde væddemål.

”BetXperts gode start på året har bestyrket os i vores tro på vores eksperter, og da muligheden for at søge om licens blev luftet, krævede det ikke megen diskussion at nå til enighed om at det var vejen frem. Vi vil dog ikke gå på kompromis med vores nuværende brugerservice, dvs vores analyser og tips, og er yderst tilfredse med at have fundet et koncept der kan fungere”, siger BetXperts redaktør Jens Bøye.

Og hvad er konceptet så, og hvordan kan de to ting forenes? Vi vil kun udbyde odds på de kampe vi sender analyser og tips ud på.

Som Jens Bøye forklarer: ”Tør vi sætte en chancevurdering på en kamp, så tør vi også udbyde odds på den”.

Teoretisk tilbagebetaling: 95%

Helt konkret vil der, idet en ekspert har udlagt et tip på en kamp, automatisk blive sat odds ud fra ekspertens chancevurdering (med en teoretisk tilbagebetaling på 95%), og brugere kan så placere deres spil direkte fra BetXpert.

Login med NemID er naturligvis påkrævet for at det kan lade sig gøre, og BetXpert vil derfor fungere på to niveauer, hvor det ene er som dét brugerne i forvejen kender, mens det andet forudsætter login med NemID. Her vil man kunne indsætte penge, og man vil kunne sætte sine spil.

Som eksempel kan vi tage nogle af søndagens analyser:

Lyngby – FC København Under 2,5 mål. Her har vores ekspert, Tommy Shearer, sat en chancevurdering på 45-55. Det vil ud som følger:

Over 2,5 mål: Odds 2,11 (højest på markedet)

Under 2,5 mål: Odds 1,73

Fiorentina – Chieco 1. Her har Steffen de Vries en chancevurdering på 55-30-15, hvilket vil give følgende odds:

1: 1,73

x: 3,17

2: 6,33 (højest på markedet)

Licens-ansøgningen blev indsendt fredag, og vi håber på en snarlig positiv afklaring. Med en tildelt licens vil BetXpert samtidig gøre klar til at gøre sig som sponsor, så vores brugere kan godt berede sig på nedenstående syn – det bør blive en realitet indenfor overskuelig fremtid.