Sportsbetting er og vil altid være BetXperts hjertebarn. Men vi har faktisk også en pokersektion - og den sparker vi nu nyt liv i ved at hyre en pokersagkyndig til at give vores brugere kompetent rådgivning inden for det populære kortspil. 

Vores pokerguide, med diverse værktøjer og anmeldelser af pokerrum, har ført en temmelig stille eksistens de sidste par år, og pokerdebatten er lig nul i vores forum. Nu kommer der nye boller på suppen. 

Den nye pokermand skal opdatere den lidt støvede pokerguide, skrive nye pokerrums-anmeldelser og besvare pokerrelaterede spørgsmål i forum. Samt ikke mindst arrangere pokerturneringer for BetXperts brugere...

Ny pokermand: Kim Laursen
Vores pokermand hedder Kim Laursen. Han er 32 år og bor i midtjylland med kone og to børn.

I sit civile liv har han i en række år været beskæftiget i telebranchen.

Men derudover spenderer han en hulens masse tid på poker! De sidste fem år har han brugt gennemsnitligt 50 timer om ugen på det ædle kortspil. Det har naturligvis givet ham en masse erfaring med spillet, samt en del resultater.

Kim har spillet Sit & Go, MTT (multi table tournaments) og cash games.

Nævneværdige gevinster: Førsteplads i $20.000 GTD tour $22 Buy in, $40.000 GTD $3.3 Rebuy, $8.000 GTD $22 Buy in ( 2 gange i træk ) samt andenplads i €10.000 GTD €75 rebuy. Plus et hav af finaleborde i andre, større turneringer (det er også blevet til et par finaltables i live turneringer, især på Casino Cosmopol i Malmø hvor han har boet i et par år).

Hold øje med pokersektion
Pokerkundskaberne er altså på plads, og det er evnen til at formidle dem også. Kim har været med til at starte stakkings.dk (denne side vil han køre videre ved siden af sit engagement for BetXpert).

Kim er gået i gang med at opdatere pokerguiden og vil i den nærmeste fremtid begynde at udlægge artikler om diverse poker-emner.

Pokerguidens forside: http://www.betxpert.com/poker/ 

Kim stikker også næsen frem i forum hvor han har startet tråden "Hvilken form for poker spiller I?"   

Som BetXpert-bruger med interesse for poker - og uanset hvor man befinder sig på begynder/øvet/ekspert-skalaen - skal man endelig ikke holde sig tilbage i forum. Har du spillet en hånd du gerne vil have analyseret (var du for tight eller loose?), eller har du andre poker-spørgsmål? Start en tråd – så vil Kim bidrage med indlæg.

Vores pokerforum findes hér: http://www.betxpert.com/forum/default.asp?ForumID=5 

Flere pokerturneringer på vej
Og sidst, men ikke mindst vil Kim snart sætte gang i online turneringer med diverse præmier for BetXperts brugere. I denne tråd kan man give sit besyv med hvis man har gode idéet til hvordan turneringerne skal se ud.

Alt i alt er det en god idé at holde øje med BetXpert og vores pokersektion i tiden fremover.