Tennis er klart den sportsgren, hvor flest kampe er under mistanke for matchfixing i 2016. Det viser ny rapport. Læs alle ugens bettingnyheder.  

Tennis dominerer bettinginteresseorganisationen ESSA's årlige rapport om mistænkelige kampe i international sport.

I alt registrerede ESSA mistænkelige spillemønstre ved 131 sportskampe sidste år, hvoraf tennis står for 103 af dem.

Det svarer til, at 79 % af alle sager om matcfixing-mistanke kom fra tennisverdenen sidste år.  

Læs mere

Andre nyheder fra uge 5

30/1 DraftKings rykker videre i Europa

DraftKings, der udbyder daglige fantasy spil, har fået maltesisk DFS-licens. DraftKings opererer allerede i Storbritannien, men planlægger at ansætte personale på Malta og rykke yderligere ind på det europæiske marked. Således er målsætningen at ramme Tyskland i slutningen af marts.

Læs mere

1/2 Politikere foreslår lav limit på fixed odds betting terminaler 

I England er en mindre krig gået i gang mellem foreningen for britiske bookmakere og politikerne fra All-Party Parliamentary Group (AAPG). AAPG foreslår, at maksimumindsatsen på de såkaldte fixed odds betting terminaler nedsættes fra £100 til £2. En sådan nedsættelse frygter de britiske bookmakere vil koste dem mange penge og føre til en del fyringer.

Læs mere

1/2 To eks-betjente anklaget for illegale gambling-operationer

To tidligere betjente er involveret i en stor sag på Staten Island. Fem personer - herunder to tidligere betjente - er blevet anklaget for at have administreret ulovlige gambling-operationer til en værdi af over 4 millioner dollars. Det skete i perioden fra december 2014 til januar 2016.

Læs mere 

4/2 Vietnam åbner op for sportsbetting

Den vietnamiske regering vil nu forsøge at slå ned på det sorte bettingmarked ved at legalisere sportsbetting. Legaliseringen medfører dog ikke en åbning for alt og alle. Det vil kun være tilladt at spille hos statsgodkendte bookmakere, mens man også skal være over 21 år for at spille og højest må spille for 44 dollars pr. kamp.

Læs mere