Sponsoreret indhold fra Betsafe

Skriv under uden om Spillerforeningen og gå ned i løn - eller drop karrieren i rødt og hvidt. Sådan lyder DBU's ultimatum til landsholdsspillerne, men der bliver ingen aftale inden mandagens deadline, lyder forudsigelsen fra bookmakeren Betsafe.

De højt betalte landsholdsprofiler har måske nok råd til en lille lønnedgang, men konflikten med DBU er blevet en kamp om principper. Spillerne holder på aftaleretten og vil - ikke mindst af solidariske grunde - ikke forhandle uden om Spillerforeningen. Omvendt ønsker DBU større fleksibilitet og en mindre løncheck, men spillerne lader sig ikke påvirke af truslen om en fyring fra landsholdet, vurderer bookmakeren Betsafe. DBU vil have en aftale senest på mandag og sker det, er der odds 1,90 at hente hos Betsafe, mens det modsatte udfald står i odds 1,80.

"Det bliver umiddelbart svært for spillerne og DBU at blive enige, da de to parter har meget forskellige interesser og standpunkter. DBU skal spare efter nogle år med minus på bundlinjen, så de taler meget om økonomi og fremtidige forhandlingsmetoder, mens spillerne på den anden side slet ikke vil tale om kroner og ører og i stedet kritiserer DBU for at ville køre Spillerforeningen ud på et sidespor. Der er en nervekrig i gang, og den tror vi mest på, at spillerne vinder på den korte bane," siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Kigger vi lidt længere ud i fremtiden, er oddssætteren dog overbevist om, at spillerne og DBU finder en løsning. Ingen af parterne er nemlig interesseret i at ødelægge mulighederne for EM-kvalifikation.

"Det er ikke utænkeligt, at vi kommer til at spille med reserver i testkampene mod USA og Frankrig sidst i marts, men vi har ikke fantasi til at forestille os, at landsholdet stiller op til den ekstremt vigtige EM-kvalifikationskamp mod Serbien i juni uden alle de vigtigste spillere. Så vil man i høj grad gamble med EM-deltagelsen, og det vil både spillerne og DBU gå meget langt for at undgå. Der er nemlig kæmpestore indtægter og prestige på spil for begge parter," lyder det fra Thomas Holm.

Når DBU og Spillerforeningen til enighed inden 2. marts?

Ja 1.90

Nej 1.80

Når DBU og Spillerforeningen til enighed inden 13. juni?

Ja 1.01

Nej 20.00

Find NordicBets odds på www.Betsafe.dk NordicBet*.dk> under Fodbold - Danmark - Specialspil