Odds på hvor mange gange tre skarpe herrer fra Danmarks EM-gruppe; van Persie, Ronaldo og Gomez scorer inden EM-slutrunden sparkes igang

I løbet af Danmarks tre gruppekampe ved EM kommer Daniel Agger og co. til at krydse klinger med en frygtindgydende angrebstrio bestående af Cristiano Ronaldo, Robin van Persie og Mario Gomez. Hos Betsafe kan du nu spille på, hvor mange gange trekløveret netter inden EM.


Den danske EM-lodtrækning artede sig på en måde, så Olsen-banden skal op mod tre af verdens bedste afsluttere i løbet af de tre gruppekampe ved EM. I åbningskampen mod Holland venter Robin van Persie, der i denne sæson har 34 mål på samvittigheden for Arsenal på tværs af alleturneringer. Herefter venter Cristiano Ronaldo og hans foreløbigt 53 sæsontræffere, inden danskerne slutter af med at skulle holde Mario Gomez fra at fortsætte sit vilde scoringsridt på 39 mål i liga, pokal og Champions League.


Hos Betsafe kan du spille på, hvor mange mål de tre angribere scorer i resten af sæsonen, og bookmakeren vurderer, at der er masser af krudt tilbage i støvlerne. Eksempelvis er der beskedne odds 1,70 at hente på, at Ronaldo scorer otte mål eller flere i sæsonens resterende kampe for Real Madrid. Scorer Mario Gomez fire mål eller flere kan du henteodds 2,05, mens Betsafe giver odds 1,75 for, at Robin van Persie netter tregange eller flere.


"Som danskere håber vi jo, at de tre herrer mister lidt af deres frygtindgydendemålform frem mod EM. Det er der desværre bare ikke så meget, der tyder på. Som oddsene indikerer, forventer vi faktisk, at de fortsætter med at score mereeller mindre på samlebånd. Til gengæld kan man så håbe på, at de mentalt erlidt slidte, når vi skal møde dem til EM", udtaler Tony Brandenborg, Country Manager i Betsafe.


Du kan også spille på, hvor mange mål de tre angribere scorer tilsammen. Her giver Betsafe odds 1,80 for 15 mål eller flere.

Hvor mange mål scorer spilleren for sin klub på tværs af alle turneringer frem mod EM?

Mario Gomez - over 3,5 mål 2,05

Mario Gomez - under 3,5 mål 1,70

Robin van Persie - over 2,5 mål 1,75

Robin van Persie - under 2,5 mål 2,00

Cristiano Ronaldo - over 7,5 mål 1,70

Cristiano Ronaldo - under 7,5 mål 2,05

Ronaldo/van Persie/Gomez - over 14,5 mål 1,80

Ronaldo/van Persie/Gomez - under 14,5 mål 1,90