I anledning af VM i Brasilien har Betsafe givet sin normale startbonus et solidt spark opad. Nye kunder får nu en bonus på 120% af første indbetaling, op til 2.400 kr

Den hidtidige startbonus lød på 100%, op til 1.000 kr. Dertil kommer at omsætningskravene i den nye bonus er mildere end før: 7 gange bonusbeløbet mod 12 gange i den tidligere bonus.

Så hvis du ikke har konto hos Betsafe, er der nu 2.400 særdeles gode grunde til at få det! Og bonuspengene kan jo sættes i arbejde i de fascinerende VM-kampe. Placér dine bets før kampene eller gør det live - og nyd spændingen.

Sådan får du din bonus:

  • Opret en konto hos Betsafe via et link her på BetXpert
  • Indbetal mindst 100 kr.
  • Klik på "Mine bonusser" i øverste højre hjørne og aktivér din bonus.
  • Betsafe indsætter automatisk en bonus svarende til 120% af din første indbetaling, op til max. 2.400 kr.

Omsætningskrav: 7x bonus til minimum odds 1,50. Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 16.800 DKK for at spille den fulde bonus fri.


Yderligere forhold: Bonus er kun tilgængelig for personer bosiddende i Danmark. Kun væddemål i Sportsbook (incl. livebetting) tæller med i omsætningskrav - poker og casino tæller ikke med. Omsætningskrav skal opfyldes senest 60 dage fra første indbetaling for at udløse fuld bonus. Hvis din konto er i anden valuta end DKK, gælder følgende max-bonus: 320 EUR / 440 USD.

Vilkår og betingelserBemærk: Vi henviser til Betsafes hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.