AaB har sikret sig det danske mesterskab, men hvordan er nordjydernes chancer for at kvalificere sig til Champions League? Se oddsene fra Betsafe.

fter en fremragende Superliga-sæson med sprudlende fodbold er der store forventninger til AaBs præstationer i Europa. Betsafe tror, at Champions League-gruppespillet vil være for stor en mundfuld for nordjyderne. Til gengæld er der udsigt til Europa League-deltagelse.

Fodboldheltene fra AaB har præsteret en fantastisk superligasæson, og nu kan nordjyderne så småt begynde at krydse fingre for en venlig lodtrækning til Champions League-kvalifikationen. AaBs placering på UEFAs rangliste betyder dog, at nordjyderne ikke har store muligheder for at blive seedet. Dermed er der udsigt til stærke modstandere, når AaB træder ind i tredje kvalifikationsrunde til Champions League.

Spørger man Betsafe, så ser det mere realistisk ud, når det gælder kvalifikation til Europa League. Hvis AaB når gruppespillet i denne turnering, betaler bookmakeren pengene 1,40 gange igen. Til sammenligning er der høje odds 5,00 at hente på kvalifikation til Champions League.

"AaB har et talentfuldt hold, og de går et rigtig spændende efterår i møde. De har vist, at de har udholdenheden til at vinde Superligaen, men vi tror, at de kommer til kort, når de står over for hold med stor europæisk rutine i kvalifikationen til Champions League. Kan nordjyderne holde fast i profiler som Kusk og Spalvis, så mener vi dog, de har niveauet til at nå gruppespillet i Europa League. Og herfra kan alt jo ske", siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

Kvalificerer AaB sig til gruppespillet i Champions League 2014/15?

Betsafe odds
Ja 5,00
Nej 1,13

Find spillet på Betsafe.dk> under Fodbold - Europæiske kampe - Champions League Specials

Kvalificerer AaB sig til gruppespillet i Europa League 2014/15?

Betsafe odds
Ja 1,40
Nej 2,75

Find spillet på Betsafe.dk> under Fodbold - Europæiske kampe - UEFA Europa League Season Bets (tryk på "Alle
markeder")