Investeringsspillet BetOnFinance udvider nu sortimentet med et spil, hvor du kan bette på det danske og amerikanske indeks.

Skal markedet op, skal det ned - eller skal det ligge fladt?

Investeringsspillet BetOnFinance lancerer nu et indeksspil, hvor du ikke skal tage udgangspunkt i enkelte aktier, men i stedet bette på, hvordan det generelle marked vil klare sig i løbet af dagen.

Indeksene er henholdvis det danske OMX C20 CAP, der er de 20 mest handlede aktier herhjemme og det amerikanske Nasdaq 100 indeks, som er de 100 største ikke-finansielle amerikanske aktier.

Indeksspillene bliver et såkaldt halvdagsspil, der afgøres klokken 13, hvorefter din eventuelle gevinst udbetales. Det vil sige, at du skal sætte dine bets, inden markedet åbner.

Nemmere at gå til

Ifølge Jeff Saul, som er en af stifterne bag BetOnFinance, er indeksspilene en enklere måde at handle på.

”Indeksspillet er nemmere at gå til. Her skal du kun gætte, hvor meget aktiemarkedet vil stige eller falde i modsætning til vores Aktievæddeløb, som kræver, at du skal udvælge de bedste eller de dårligste aktier blandt 30 danske eller amerikanske aktier”, forklarer han.

BetOnFinance har desuden sikret god likviditet i indeksspillene med en puljegaranti op til 4.500 kroner.

Forårsbonus på 200 procent

BetOnFinance er et nyt investeringsspil, som gik i luften for få måneder siden. Spillet integrerer betting med aktiemarkedet og kan kort fortalt beskrives som hestevæddemål, men med aktier i stedet for heste.

Har du lyst til at prøve kræfter med det nye spil, kan du følge dette link. Der er en velkomstbonus på 1.000 kroner for nye kunder. De kommende par uger vil der desuden være en bonus på 200 procent på de nye indeksspil. Hvis du indsætter 200 kroner, kan du få op til 400 kroner oveni. For begge bonusser gælder gennemsspilkrav.