Betfair * Poker fortsætter med at give alle deres spillere en chance for at komme til Betfair * Asian Poker Tour, den første pokerturnering nogensinde i Singapore.

Denne weekend kan Betfairs kunder vinde $8.000 pakker, der dækker over fly, 5 stjernet hotel og $5000 i buy-in til turneringen, der forventer at have en garanteret præmiepulje i omegnen af $2 millioner (over 12 mio. danske kroner).

Den heldige vinder vil kunne tage op til $500.000 med sig i kufferten hjem.

Vanvids weekenden denne weekend er den anden af slagsen, der følger op på den første, der blev afholdt for to uger siden, og sendte 26 håbefulde spillere afsted til turneringen i Singapore.

Spillerne skal vinde fire Single Table Tournaments (STTs) i træk, hvis de spiller £60 stakes+ level borde, for at vinde et sæde i Singapore. Kravet er fem eller seks i træk med mindre levels.

En speciel $212 buy-in “Singapore SIXPAK” turnering vil løbe af stablen på søndag kl. 17:30. Den har en garanteret $8,000 (added value) og giver seks pakker væk.

Satellitter til denne turnering koster fra $10.

Enhver der samlet spiller fem timers cash game lørdag og søndag, eller otte timer hver dag, gør sig fortjent til en freeroll, hvor der er fire sæder på højkant til Singapore.

”Denne BAPT vanvids weekend er endnu mere generøs end den sidste. Vi forsøger at gøre det sådan, at eller der ønsker at komme til Betfair * Asian Poker Tour, vil have en god chance på Betfair * Poker,” udtaler Betfair * ’s ansvarlige for Poker Ben Fried.